Material decorare mobila model prajituri Redesign with Prima

55,00 lei (include TVA)

  • Dimensiune totala: 48.3 cm x 76.2 cm (19 in x 30 in)
  • Hartie tissue textil, decoupage
  • Infrumusetare mobila, decoratiuni interioare

logo brand redesign with prima

În stoc

Descriere

Material decorare mobila marca Redesign with Prima, model cu prajituri – Warm desserts.

Nota! Cu toate ca denumirea oficiala a acestui produs este „tissue paper” acest produs NU este o hartie decoupage sau tissue, ci un material textil asemanator panzei topite foarte subtiri. Este un material special conceput pentru cei ce isi doresc reconditionarea mobilei, insa poate fi folosit si pentru hobby creativ. Acest tip de hartie se diferentiaza prin faptul ca este mult mai rezistenta la aplicare, iar daca ai aplicat-o intr-o pozitie eronata, o poti ridica de pe suprafata fara ca materialul sa se rupa!

Materialul este semi-transparent, astfel ca intensitatea vizibilitatii modelului va fi influentata de nuanta de fond peste care este aplicat!

Descriere:

Produs cu variate intrebuintari, cum ar fi: realizare de tablouri decorative, colaje, lucrari mixed media sau cu tehnici decoupage. Cea mai frecventa folosire insa este pentru decorarea pieselor de mobilier.  Decoreaza mobila fie pe exterior, fie infrumuseteaza lateralul sertalelor. Nu uita nici de realizarea altor obiecte de decor interior (usi, decorare geamuri etc)

Material decorare mobila marca Redesign with Prima poate fi lipita pe o larga varietate de suprafete, precum: carton, panze pe sasiu, carton panzat, lemn, metal, ceramica, sticla etc, important este adezivul pe care il folositi. Se recomanda folosirea gelului soft gel medium marca Finnabair (in varianta mata sau lucioasa) sau adezivul decoupage marca Prima Marketing. Totodata, se poate lipi si cu Modge Podge sau alte tipuri de adezivi pentru decoupage.

Pachetul contine 1 coala de hartie textila tissue de la Re-design with Prima, impartita in 2 parti pentru o aplicare mai usoara. Model ideal pentru decoratiuni destinate in bucatarii sau cofetarii. Poti aplica pe deasupra ceara pentru mobila de la Redesign with Prima sau pe cea de la Finnabair – aici

Dimensiune totala: 48.3 cm x 76.2 cm (19 in x 30 in)

Culoare: multicolor.

Marca: Re-design with Prima, SUA

Denumire model: Warm desserts

Import SUA

Modelele sunt proprietatea intelectuala a Prima Marketing Inc. SUA. Orice reproducere neautorizata este interzisa si se pedepseste conform legilor internationale de copyright

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.