Despre noi

Bine ai venit la Universul creativ, locul în care imaginația și creativitatea ta prinde viață! Suntem un magazin online dedicat pasionaților de hobby creativ, scrapbooking, mixed media, reinterpretare mobilă și proiecte DIY.

Iti oferim o gamă largă de materiale de calitate superioară, de la cele mai iubite și renumite branduri internaționale, toate pregătite să te inspire în realizarea tuturor proiectelor tale creative.

Materiale arts & crafts calitate premium:

  • Scrapbooking: spune povestea celor mai dragi amintiri folosind hârtii scrapbooking speciale cu tematici diverse, elemente predecupate adezive, ștampile, markere și multe altele. Găsești tot ce ai nevoie pentru a crea albume de scrapbooking unice.
  • Journaling: pasionații de journaling/ bullet journal/ art journaling pot alege cartonașe speciale, bandă decorativă adezivă – washi tape, adezivi speciali sau elemente decorative deosebite.
  • Mixed Media: ai de ales vopsele acrilice simple sau în culori vibrante, ceruri pentru efecte și paste texturate pentru a crea opere de artă unice, pline de viață și personalitate.
  • Reinterpretare Mobilă: descoperiți vopsele cretate inovatoare, șabloane pentru mobilă sau pereți, lacuri sau ceruri pentru mobilă. Avem o selecție vastă de transferuri pentru mobilă și materiale speciale care te vor ajuta să adaugi detalii rafinate pentru un efect wow pe mobilierul recondiționat.
  • Decoupage: experimentați tehnica decoupage cu hârtii de orez delicate, perfecte pentru a adăuga un touch artistic oricărui obiect.
  • Proiecte DIY: ne concentrăm pe do-it-yourself, oferindu-ți toate materialele necesare pentru a crea obiecte personalizate, de la decoruri interioare până la cadouri unice.

Branduri renumite

Colaborăm cu branduri internaționale de top, cunoscute pentru calitatea și inovația produselor lor. Îți garantăm că vei găsi doar cele mai bune materiale pentru proiectele tale creative sau pentru afacerea ta handmade.

Showroom în București

Dacă îți doresti să vezi și să testezi produsele înainte de a le achiziționa, te invităm cu drag în showroom-ul nostru din București, str. Paul Greceanu nr 29, parter, sector 2. Te așteptăm cu oferte speciale, produse exclusive și, desigur, cu o echipă entuziastă gata să îți ofere cele mai bune sfaturi și idei.

Cursuri Creative

Organizăm și ateliere creative pentru toate nivelurile de experiență. Indiferent dacă ești începător sau ai deja experiență în domeniu, cursurile noastre te vor ajuta să descoperi tehnici noi de lucru și să experimentezi cu materiale hobby noi. Cursurile noastre includ și ateliere DIY, unde vei putea învăța cum să realizezi obiecte personalizate pentru casă și nu numai.

Misiunea Noastră

Misiunea noastră este să inspirăm și să susținem comunitatea de creativi prin oferirea de materiale de calitate și prin promovarea unui spațiu unde ideile prind contur. Sunteți parte din familia noastră creativă și ne străduim să-ți oferim cea mai bună experiență de cumpărare, atât online, cât și în showroom.

Echipa Universul creativ îți mulțumeste că ne-ai ales și te așteptăm cu nerăbdare să facem parte din călătoria ta creativă și să te ajutăm în transformarea fiecărui proiect într-o operă de artă!