Patrunde in lumea mixed media

 

Termenul de “arta mixed media” este folosit pentru a descrie o lucrare de arta vizuala realizata prin combinarea mai multor tipuri de medii umede si/sau materiale.

Realizarea unei lucrari mixed media poate parea de cele mai multe ori intimidanta, insa prin exercitiu totul se poate invata. Mai ales ca in mixed media nu exista reguli si nici limite; se combina orice materiale si mediumuri, astfel incat se poate crea o larga varietate de lucrari. Trebuie, insa, avute in vedere unele notiuni de baza (de exemplu: cum sa alegi materialul-suport al lucrarii, cum asezi elementele astfel incat sa nu para „aglomerat” etc), care sa ajute la asigurarea integritatii lucrarii ce urmeaza a fi realizata, dar si la obtinerea unor anumite efecte si texturi.

Aici, la Universul Creativ, poti veni sa inveti tehnicile mixed media in cadrul cursurilor practice pe care le desfasuram periodic. Iubim aceste tehnici si le aplicam in scrapbooking, paper-crafting, pictura, dar si in procesul de creare a obiectelor de decor interior. 

Cursurile noastre sunt structurate pe nivel de experienta pentru a permite participantilor sa invete treptat, formandu-si propriul stil. 

In cadrul atelierelor noastre aveti la dispozitie toate materialele si ustensilele necesare, astfel incat voi nu trebuie sa veniti decat cu voia buna si creativitate! 

Rezerva un loc la atelierele noastre!

Atelier scurt 2 ore

Mini tablou Ceasuri

Atelier scurt 2 ore

Mini tablou Ingeras

Atelier scurt 2 ore

Tablou 20 x 20 Zodia ta

Atelier scurt 2 ore

Tablou 18 x 24 Alpha

Locatie

Atelierele creative se vor desfasura in atelierul nostru din Bucuresti, str Paul Greceanu nr 29, parter, sector 2

Atelierele pot fi predate in limba romana sau engleza. 

Pentru mai multe detalii despre cursurile programate, va invitam sa ne contactati la adresa de e-mail: [email protected] sau la tel: 0757 795 366


 

Despre Instructor

Monica Ciobanu este fondatoarea brandului Universul Creativ, specializat in paper craft, scrapbooking si mixed media.

Daca iti doresti sa patrunzi in lumea mixed media, Monica te invita la o serie de cursuri special pregatite pentru oricine isi doreste sa experimenteze aceasta tehnica. Cursurile sunt structurate pe niveluri de dificultate… citeste mai mult