Rola hartie colaj pasari vintage, Idea-ology, Tim Holtz 5 m x 15 cm

50,00 lei (include TVA)

  • Dimensiuni coala: latime 15 cm x lungime 5,50 metri
  • Model pasari vintage
  • Decoupage/ colaj

Stoc epuizat

Descriere

Rola hartie pentru decoupage/ colaj – marca Idea-ology, designer Tim Holtz, model vintage cu pasari – Collage Paper Aviary. Produs lansat in 2021

Hartia este ideala in proiectele creative realizate prin tehnica decoupage sau pentru colaje. Fiind o hartie rezistenta, se poate folosi pentru decorarea unei largi varietati de suprafete, precum: lemn, MDF, ceramica, sticla, plastic, teracota, panza de pictura, obiecte din papier mache etc. Aceasta hartie decoupage/ colaj este ideala si pentru art journaling, decorare albume scrapbooking sau personalizare agende personale sau bullet journal (pentru acestea din urma recomandam lipirea cu folie dublu-adeziva – aici)

Recomandam aplicarea, in prima etapa, a unui strat de vopsea acrilica pe suprafata ce urmeaza a fi decorata cu hartia decoupage. Pentru fixarea hartiei, folositi orice adeziv pentru decoupage. Nu uitati de varnish-ul final pentru „sigilarea” lucrarii.

Dimensiuni coala: latime 15 cm x lungime 5,5 metri

Semi-transparenta

Marca: Idea-ology, SUA

Designer: Tim Holtz

Nota: Imaginea de produs prezentata are caracter informativ. Pot exista diferente de nuante in functie de ecranul calculatorului/ tabletei/ telefonului dvs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.