Gesso alb spray marca Odif 500 ml

55,00 lei (include TVA)

  • Gesso / primer alb
  • 500 ml, spray

În stoc

SKU: 43429 Categorii: , , Etichete: , ,

Descriere

Gesso alb spray marca Odif

Putere mare de acoperire. Se usuca rapid. Dupa 30 de minute se poate aplica al doilea strat de gesso daca este cazul. Dupa uscare aplica diverse mediumuri pentru pictura cum ar fi: vopseluri acrilice, markere, creioane colorate.

Gesso spray se poate aplica pe hartie sau carton, panza pe sasiu, obiecte din teracota sau lut ars, lemn, metal, ipsos, polistiren.

Mod de folosire: agita spray-ul bine inainte de utilizare si pulverizeaza de la o distanta de 25 cm. Un spray de 500 ml poate acoperi 1-2 metri patrati, in functie de cate straturi doreste sa aplici.

Recipient cu aerosol, spray: 500 ml

Marca: Odif, Franta

ATENTIE!

Pentru siguranta dvs este recomandata folosirea acestui produs doar in scopul specific si numai in conformitate cu indicatiile noastre.

A SE FOLOSI INTR-UN SPATIU BINE AERISIT, DE PREFERABIL IN AER LIBER.
Recipient cu aerosol sub presiune, extrem de inflamabil, ce poate exploda daca este incalzit sau langa surse de caldura.
Poate cauza iritatii ale ochilor sau cailor respiratorii, poate cauza ameteli si stari de somnolenta. Expunerea indelungata la vaporii acestui spray poate cauza iritatii si alte afectiuni la nivelul pielii.
In cazul unor probleme, va recomandam sa apelati la sfatul medicului si sa prezentati acestuia eticheta de pe recipient.
A NU se lasa la indemana copiilor sub 14 ani
A se citi instructiunile inainte de utilizare
Tine-ti recipientul departe de sursele de caldura, suprafete fierbinti, flacara, scantei sau alte surse ce pot cauza aprinderi. FUMATUL ESTE INTERZIS ATUNCI CAND LUCRATI CU ACEST SPRAY, exista pericolul de aprindere a vaporilor.
A NU se pulveriza spre flacara deschisa sau corp incandescent
A NU se gauri sau arde dupa intrebuintare
Se recomanda purtarea de manusi de protectie/ochelari de protectie/masca protectie

In cazul contactului cu ochii, clatiti cu multa apa timp de cateva minute. Indepartati imediat lentitele de contact daca este cazul si clatiti ochii foarte bine cu apa din abundenta. Daca iritatia persista, consultati un medic in cel mai scurt timp posibil.

A se feri de razele soarelui si a nu se expune la temperaturi mai mari de 50 grade Celsius. A se pastra la loc racoros
Producatorul sau comerciantul nu este raspunzator in cazul utilizarii eronate sau nerespectarii recomandarilor impuse mai sus.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.