Spray varnish pentru protectie la exterior Odif 400 ml

57,25 lei (include TVA)

  • Varnish final pentru protectie
  • Poate fi aplicat pe: hartie, carton, picturi, ceramica, sticla, lemn, metal, portelan, polistiren
  • 400 ml, spray

În stoc

SKU: 43498 Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Spray varnish pentru protectie la exterior, marca Odif.

Protejeaza-ti lucrarile creative cu acest spray de exterior. Se poate aplica pe: hartie, carton, picturi, ceramica, sticla, lemn, metal, portelan, polistiren. Se usuca transparent, rezistent la umiditate si caldura. Protejeaza impotriva zgarieturilor.

Spray-ul varnish pentru exterior de la Odif nu contine acid, are o putere mare de acoperire si nu lasa urme galbui. Timp de uscare – 12 ore indiferent de suprafata pe care a fost aplicat. Dupa uscare are un aspect lucios.

Mod de folosire: Agita bine spray-ul si pulverizeaza uniform peste suprafata dorita de la o distanta de 40 cm. Lasa la uscat timp de 12 ore. Este recomandata aplicarea a doua straturi subtiri in loc de un strat gros de varnish.

Intretinere suprafete tratate cu Varnish de exterior Odif: suprafetele peste care s-a aplicat acest varnish de protectie pot fi curatate de praf sau murdarie prin folosirea unui buretel usor umed.

Recipient cu aerosol, spray: 400 ml

Marca: Odif, Franta

ATENTIE!

Pentru siguranta dvs este recomandata folosirea acestui produs doar in scopul specific si numai in conformitate cu indicatiile noastre.
Contine BUTANONA 606-002-00-3

A SE FOLOSI INTR-UN SPATIU BINE AERISIT, DE PREFERABIL IN AER LIBER.
Recipient cu aerosol sub presiune, extrem de inflamabil, ce poate exploda daca este incalzit sau langa surse de caldura.
Poate cauza iritatii ale ochilor sau cailor respiratorii, poate cauza ameteli si stari de somnolenta. Expunerea indelungata la vaporii acestui spray poate cauza iritatii si alte afectiuni la nivelul pielii.
In cazul unor probleme, va recomandam sa apelati la sfatul medicului si sa prezentati acestuia eticheta de pe recipient.
A NU se lasa la indemana copiilor sub 14 ani
A se citi instructiunile inainte de utilizare
Tine-ti recipientul departe de sursele de caldura, suprafete fierbinti, flacara, scantei sau alte surse ce pot cauza aprinderi. FUMATUL ESTE INTERZIS ATUNCI CAND LUCRATI CU ACEST SPRAY, exista pericolul de aprindere a vaporilor.
A NU se pulveriza spre flacara deschisa sau corp incandescent
A NU se gauri sau arde dupa intrebuintare
Se recomanda purtarea de manusi de protectie/ochelari de protectie/masca protectie

In cazul contactului cu ochii, clatiti cu multa apa timp de cateva minute. Indepartati imediat lentitele de contact daca este cazul si clatiti ochii foarte bine cu apa din abundenta. Daca iritatia persista, consultati un medic in cel mai scurt timp posibil.

A se feri de razele soarelui si a nu se expune la temperaturi mai mari de 50 grade Celsius. A se pastra la loc racoros
Producatorul sau comerciantul nu este raspunzator in cazul utilizarii eronate sau nerespectarii recomandarilor impuse mai sus.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.