Pasta de structura extra fina marca Studio Light 100 ml

29,00 lei (include TVA)

  • Recipient 100 m
  • Articol hobby

În stoc

SKU: SL-ES-PASTE01 Categorii: , , Etichete: , ,

Descriere

Pasta de structura extra fina, marca Studio Light. Material ideal pentru hobby creativ. Poate fi aplicat pe o larga varietate de suprafete, de la carton, panza pe sasiu, lemn, ceramica, metal etc.

Aceasta pasta de structura este perfecta pentru lucrul cu sabloanele cu model (sabloanele reutilizabile) pentru obtinerea de fundaluri in lucrarile creative. Poate fi colorata cu vopseluri pe baza de apa sau pigmenti/ pudre de mica pe baza de apa. Se aplica pe suprafata dorita cu ajutorul unei palete de pictura, a unei pensule din silicon sau a unei spatule.

Pasta are o nuanta alb-crem si o structura fina. Timp de uscare: 1-2 ore (timpul poate varia in functie de grosimea stratului aplicat).

Recomandari: A se feri de inghet si expunere directa la razele soarelui. In cazul in care continutul este usor intarit, adaugati putina apa calduta si amestecati cu o paleta.

Recipent din plastic de 100 ml

Marca: Studio Light, Olanda

Fabricat in UE

ATENTIE! A NU se lasa la indemana copiilor mai mici de 7 ani!  Contine un produs biocid (Conservant): C(M)IT/MIT (3:1) si 1,2-benzisotiazol-3(2H)-ona [BIT]. Poate provoca o reacţie alergică. – Dacă este necesară consultarea medicului, ţineţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.