Pasta cu efect crapare nuanta argint vintage, Antique silver, Finnabair

61,50 lei

  • Pasta efect crapare
  • Nuanta Argint vintage – Antique silver
  • Recipient 250 ml
  • Mixed media, hobby creativ

În stoc

Descriere

Pasta cu efect crapare nuanta argint vintage – Antique silver crackle texture paste, marca Finnabair. Efect discret de sclipire

Ideala pentru proiectele creative, respectiv: mixed media, scrapbooking, realizarea obiectelor decorative diverse s.a. Aceasta pasta are o consistenta densa, fina, care dupa uscare formeaza crapaturi pentru un efect deosebit de vechi in nuante argintii. Veti putea obtine crapaturi mai accentuate sau mai fine, in functie de grosimea stratului de pasta pe care il aplicati. Se poate usca natural sau rapid cu ajutorul feonului cu aer cald (Heat gun). Daca optati pentru uscarea rapida, trebuie sa stiti ca intensitatea crapaturilor va fi redusa.

Pasta cu efect crapare nuanta argint vintage, Antique silver, Finnabair poate fi aplicata pe o larga varietate de suprafete, cum ar fi: panze pe sasiu, panze pe carton, lemn, hartie, carton, metal, mucava, material textil, plastic, pereti etc. Dupa uscare, puteti aplica orice tip de culoare, fie ca sunt pe baza de apa sau pigmenti. Poate fi folosita si cu sabloane cu model, recomandarea este sa nu se aleaga sabloane cu modele foarte detaliate. Crapaturile pot influenta calitatea si vizibilitatea modelului obtinut.

Aplicati pasta pe suprafata dorita cu ajutorul unei spatule pentru pictura.

Material pe baza de apa. Rezistenta ridicata in timp. Continut non-toxic.

Recipient de 250 ml

Denumire: Antique silver

Marca: Prima Marketing, USA

Colectia: Finnabair – Art Extravagance

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pasta cu efect crapare nuanta argint vintage, Antique silver, Finnabair”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *