Bloc cartoane model New York blues 15 x 15 cm Ciao Bella

29,95 lei

  • Dimensiune coala 15 x 15 cm
  • Modele tip colaj, muzica jazz/ blues
  • Produs ideal pentru scrapbooking, mixed media, realizare colaje, art journaling

În stoc

SKU: CBQ043 Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Bloc cartoane cu model New York blues, colectia Blue note, marca Paper craft art, cod CBQ043. Cartoane ideale pentru realizarea de albume scrapbooking, integrarea in lucrari mixed media si multe alte proiecte creative. Pot fi lipite cu variate tipuri de adeziv, precum: red tape, Hi tacky glue, soft gel medium de la Finnabair si chiar Modge Podge. Pentru lucrarile mixed media, atunci cand lucreazi cu mediumuri pe baza de apa, iti recomandam aplicarea pe carton a unui strat de gesso transparent pentru a proteja astfel cartonul. Dupa acest pas, poti adauga diverse alte mediumuri, cum ar fi: paste de structura, vopseluri acrilice, spray-uri pe baza de apa sau pigmenti etc. Nu uita sa folosesti si modelele de pe coperta de prezentare a produsului, ar fi ideale intr-o compozitie tip colaj sau art journaling

Alege aceste cartoane si pentru etichete de prezentare produse, felicitari sau invitatii handmade pentru diverse ocazii/ evenimente si chiar cutiute-marturii. In plus, sunt perfecte si pentru decorarea agendelor si jurnalelor personale, crearea de semne de carte handmade tematice, realizarea de colaje (art journaling) si elemente decorative proprii.

Dimensiune coala: 15 x 15 cm

Acest model este disponibil si in varianta de 30 x 30 cm – aici.

Setul contine 24 coli, cate 2 coli din cele 12 modele. Cartoane cu modele diferite fata-verso. Greutate 190 gsm

Bloc de cartoane cu model New York, in stil colaj cu imagini suprapuse, perfecte atat pentru lucrari feminine, cat si masculine. Tematica principala a acestui set de cartoane este muzica blues si jazz. Tonuri predomininat de albastru si maro vintage.

Produsul eco-friendly, nu contine acid, lignina, clor sau materiale grele.

Marca: Ciao bella, Italia

Brand: Paper craft Art

Fabricat in UE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bloc cartoane model New York blues 15 x 15 cm Ciao Bella”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *