Bloc cartoane cu modele tematica Hipster, Paper craft Art, A4

45,00 lei (include TVA)

  • Model Hipster
  • Dimensiune coala A4
  • Ideal pentru scrapbooking, mixed media, hobby

În stoc

Descriere

Bloc cartoane cu modele tematica Hipster.

Carton pentru proiectele de scrapbooking, mixed media, colaj, realizare diverse obiecte de decor, personalizarea jurnalelor personale sau agendelor etc. Foloseste acest carton cu model si pentru realizarea de felicitari sau invitatii handmade pentru diverse ocazii. Nu uita nici de cutiutele pentru prezentarea produselor handmade, semne de carte handmade tematice, art journaling si crearea de elemente decorative proprii.

Cu aceste cartoane cu model poti folosi variate tipuri de adeziv, precum: red tape, Hi tacky glue, soft gel medium de la Finnabair si chiar Modge Podge. Pentru lucrarile mixed media, atunci cand lucreazi cu mediumuri pe baza de apa, iti recomandam aplicarea pe carton a unui strat de gesso transparent pentru a proteja astfel cartonul. Dupa acest pas, poti adauga diverse alte mediumuri, cum ar fi: paste de structura, vopseluri acrilice, spray-uri pe baza de apa sau pigmenti etc.

Dimensiune: A4

Bloc cartoane cu modele tematica Hipster contine 9 coli, cate 1 coala din cele 9 modele. Modelul este printat fata-verso.

Greutate 190 gsm

Nu contine acid si lignina.

Produs in Italia

Marca: Ciao bella

Brand: Paper craft Art

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.