Rasina uscare rapida poliuretanica FIL Bianco Reschimica 2Kg

355,00 lei (include TVA)

  • Rasina bi-componenta
  • Uscare rapida in 20 minute
  • 2 kg

În stoc

Descriere

Rasina uscare rapida poliuretanica FIL Bianco marca Reschimica. Produs pentru uz profesional in domenii creative. Se intareste in 20 minute (in functie de temperatura si nivelul de umiditate din incaperea in care lucrati). Dupa uscare devine alba, poate fi colorata cu o larga varietate de mediumuri (acrilice, tempera, ceruri etc). Nu se obtin bule de aer.

Rasina poliuretanica, bi-componenta cu uscare rapida, ideala pentru turnare in matrite de silicon.

✔️Mod de preparare: Se amesteca cele doua componente in proportii egale de 1:1, de exemplu la 100 gr componeta A se adauga 100 gr componenta B. Amestecati usor pana se omogenizeaza. Recomandam folosirea spatulei din silicon, reutilizabila pe care o poti gasi – aici. Pentru turnare in matrite alege un pahar flexibil, din silicon pe care il poti gasi – aici.

SFATURI UTILE! Va recomandam sa lucrati cu un amestec mic de rasina, respectiv maxim 60 gr (30 gr solutie A si 30 gr solutie B), pentru a avea timp suficient de turnare. Daca lucrati cu o cantitate mare pe care o turnati in multe matrite, nu veti avea timpul necesar de lucru, iar amestecul va incepe sa se „usuce” (veti simti paharul cum se incalzeste, iar amestecul va incepe sa se albeasca si sa isi schimbe consistenta) 

 

ATENTIE! A NU se lasa la indemana copiilor mai mici de 14 ani! Produsul contine substante toxice! 

ATENTIE! Folositi manusi, ochelari de protectie si masca cu filtre! Nu inhalati vaporii. Folositi produsul intr-o incapere ventilata. In timpul folosirii, pot aparea iritatii la nivelul ochilor, iar daca iritatia continua adresati-va medicului. 

Mod de pastrare: se recomanda pastrarea produsului intr-un loc uscat si la o temperatura cuprinsa intre 18 – 25 grade Celsius.

Cantitate 2 kg, respectiv 1 kg componenta A si 1 kg componenta B

Marca: Reschimica, Italia

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.