Rasina uscare rapida poliuretanica FIL Bianco Reschimica 1Kg

230,00 lei (include TVA)

  • Rasina bi-componenta
  • Uscare rapida in 20 minute

În stoc

Descriere

Rasina uscare rapida poliuretanica FIL Bianco marca Reschimica. Produs pentru uz profesional in domenii creative. Se intareste in 20 minute (in functie de temperatura si nivelul de umiditate din incaperea in care lucrati). Dupa uscare devine alba, poate fi colorata cu o larga varietate de mediumuri (acrilice, tempera, ceruri etc). Nu se obtin bule de aer.

Rasina poliuretanica, bi-componenta cu uscare rapida, ideala pentru turnare in matrite de silicon.

✔️Mod de preparare: Se amesteca cele doua componente in proportii egale de 1:1, de exemplu la 100 gr componeta A se adauga 100 gr componenta B. Amestecati usor pana se omogenizeaza. Recomandam folosirea spatulei din silicon, reutilizabila pe care o poti gasi – aici. Pentru turnare in matrite alege un pahar flexibil, din silicon pe care il poti gasi – aici.

ATENTIE! A NU se lasa la indemana copiilor mai mici de 14 ani! Produsul contine substante toxice! 

ATENTIE! Folositi manusi, ochelari de protectie si masca cu filtre! Nu inhalati vaporii. Folositi produsul intr-o incapere ventilata. In timpul folosirii, pot aparea iritatii la nivelul ochilor, iar daca iritatia continua adresati-va medicului. 

Mod de pastrare: se recomanda pastrarea produsului intr-un loc uscat si la o temperatura cuprinsa intre 18 – 25 grade Celsius.

Cantitate 1 kg, respectiv 500 gr componenta A si 500 gr componenta B

Marca: Reschimica, Italia

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.