Agent demulare matrite spray R-WAX 400 ml Reschimica

89,45 lei (include TVA)

  • Agent demulare spray 400 ml
  • Spray pe baza de ceara

În stoc

Descriere

Agent demulare matrite sub forma de spray, marca Reschimica.

Aplicat pe matrita, acest spray va creea o strat cerat, ce nu va permite ca rasina sa se lipeasca de matrita. Se aplica in matrita cu ajutorul unei pensule sau pistol pentru pulverizare (in cazul matritelor de dimensiuni foarte mari). Dupa aplicare, se poate turna rasina epoxidica/ poliuretanica/ acrilica.

Agent demulare ce rezista la temperaturi de pana la 180 grade Celsius.

Atentie! Dupa turnarea rasinei in matrita in care s-a aplicat spray-ul pentru demulare, NU se recomanda utilizarea instrumentelor cu foc (bricheta etc) sau a celor cu aer cald (feonuri, heat gun-uri etc).

Recipient 400 ml, cu aerosol (spray)

Pentru siguranta dvs este recomandata folosirea acestui produs doar in scopul specific si numai in conformitate cu indicatiile noastre.

A SE FOLOSI INTR-UN SPATIU BINE AERISIT.
Recipient cu aerosol sub presiune, extrem de inflamabil, ce poate exploda daca este incalzit sau langa surse de caldura.
Poate cauza iritatii ale ochilor sau cailor respiratorii, poate cauza ameteli si stari de somnolenta. Expunerea indelungata la vaporii acestui spray poate cauza iritatii si alte afectiuni la nivelul pielii.
In cazul unor probleme, va recomandam sa apelati la sfatul medicului si sa prezentati acestuia eticheta de pe recipient.
A NU se lasa la indemana copiilor sub 14 ani
A se citi instructiunile inainte de utilizare
Tine-ti recipientul departe de sursele de caldura, suprafete fierbinti, flacara, scantei sau alte surse ce pot cauza aprinderi. FUMATUL ESTE INTERZIS ATUNCI CAND LUCRATI CU ACEST SPRAY, exista pericolul de aprindere a vaporilor.
A NU se pulveriza spre flacara deschisa sau corp incandescent
A NU se gauri sau arde dupa intrebuintare.

In cazul contactului cu ochii, clatiti cu multa apa timp de cateva minute. Indepartati imediat lentitele de contact daca este cazul si clatiti ochii foarte bine cu apa din abundenta. Daca iritatia persista, consultati un medic in cel mai scurt timp posibil.

A se feri de razele soarelui si a nu se expune la temperaturi mai mari de 50 grade Celsius. A se pastra la loc racoros

Ambalajul poate fi reciclat. Nu il aruncati impreuna cu gunoiul menajer, deoarece afecteaza mediul inconjurator.
Producatorul sau comerciantul nu este raspunzator in cazul utilizarii eronate sau nerespectarii recomandarilor impuse mai sus.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.