Transfer mobila Les Roses Kacha Redesign with Prima

190,00 lei (include TVA)

  • Hartie trasfer multisuprafete
  • Mobila, pereti, lemn, usi, sticla, oglinda

În stoc

Descriere

Transfer mobila Les Roses Kacha marca Redesign with Prima. Ideal pentru decoratiuni interioare.

Alege hartiile de transfer de la Redesign with Prima pentru redecorarea casei. Detalii exceptionale, modele deosebite , realiste si unice. Usor de aplicat, nu trebuie decat sa le aplici pe suprafata dorita si sa utilizezi spatula speciala pentru a transfera modelul de pe folie pe suprafata. Iti trebuie doar putina rabdare si imaginatie. In functie de suprafata pe care ai aplicat, poti sigila modelul cu un lac protector pe baza de apa.

Hartia de transfer de la Redesign with Prima poate fi aplicata pe pereti, mobila, lemn, usi, oglinda si chiar sticla. Se poate sigila cu ceara si/sau lac pe baza de apa.

Se aplica fie cu spatula din lemn pe care o vei gasi in fiecare pachet, fie cu spatula/ racleta din plastic (vanduta separat) daca ai de transferat un model de dimensiuni mai mari.

Pachetul contine 3 coli de hartie de transfer, dimensiune totala model 61 x 89 cm cm. Poti folosi modelele asa cum sunt, dar nu uita ca poti sa decupezi elementele si sa le asezi asa cum iti doresti. In plus, poti combina hartia de transfer cu hartia decoupage de la Redesign with Prima, astfel ca poti sa creezi propriile combinatii.

Model: Les Roses

Marca: Redesign with Prima

Import SUA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.