Transfer mobila decorativ Manor swirls Redesign with Prima

175,00 lei

  • Hartie trasfer multisuprafete
  • Mobila, pereti, lemn, usi, sticla, oglinda

În stoc

Descriere

Transfer mobila decorativ Manor swirls, marca Redesign with Prima. Ideal pentru decoratiuni interioare.

Alege hartiile de transfer de la Redesign with Prima pentru redecorarea casei. Detalii exceptionale, modele deosebite , realiste si unice. Usor de aplicat, nu trebuie decat sa le aplici pe suprafata dorita si sa utilizezi spatula speciala pentru a transfera modelul de pe folie pe suprafata. Iti trebuie doar putina rabdare si imaginatie. In functie de suprafata pe care ai aplicat, poti sigila modelul cu un lac protector pe baza de apa.

Hartia de transfer de la Redesign with Prima poate fi aplicata pe pereti, mobila, lemn, usi, oglinda si chiar sticla. Se poate sigila cu ceara si/sau lac pe baza de apa.

Se aplica fie cu spatula din lemn pe care o vei gasi in fiecare pachet, fie cu spatula/ racleta din plastic (vanduta separat) daca ai de transferat un model de dimensiuni mai mari.

Transfer mobila decorativ Manor swirls – pachet ce contine 2 coli de hartie de transfer, dimensiune totala model 46 x 61 cm. Poti folosi modelele asa cum sunt, dar nu uita ca poti sa decupezi elementele si sa le asezi asa cum iti doresti. In plus, poti combina hartia de transfer cu hartia decoupage de la Redesign with Prima, astfel ca poti sa creezi propriile combinatii.

Model: Manor swirls

Designer: Kacha

Marca: Redesign with Prima

Import SUA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Transfer mobila decorativ Manor swirls Redesign with Prima”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *