Material decorare mobila Avian Dreamscape Redesign with Prima

130,00 lei (include TVA)

  • Dimensiune coala: 48.2 cm x 76.2 cm
  • Material textil, infrumusetare mobila, decoratiuni interioare
  • 3 coli

Stoc epuizat

Descriere

Material decorare mobila Avian Dreamscape, marca Redesign with Prima.

Nota! Cu toate ca denumirea oficiala a acestui produs este „tissue paper” acesta NU este o hartie decoupage sau tissue, ci un material textil asemanator panzei topite foarte subtiri. Este un material special conceput pentru cei ce isi doresc reconditionarea mobilei, insa poate fi folosit si pentru hobby creativ. Acest tip de material se diferentiaza prin faptul ca este mult mai rezistent la aplicare. Astfel, daca nu ai pozitionat corect din prima incercare, poti ridica de pe suprafata si repozitiona fara ca materialul sa se rupa.

Produs cu variate intrebuintari, cum ar fi: realizare de tablouri decorative, colaje, lucrari mixed media sau cu tehnici decoupage. Cea mai frecventa folosire insa este pentru decorarea pieselor de mobilier, fie pe exterior, fie pe lateralul sertalelor sau realizarea altor obiecte de decor interior (usi, decorare geamuri etc)

Material textil decorativ marca Redesign with Prima ce poate fi lipit pe o larga varietate de suprafete, precum: carton, panze pe sasiu, carton panzat, lemn, metal, ceramica, sticla etc, important este adezivul pe care il folositi. Se recomanda folosirea gelului soft gel medium marca Finnabair (in varianta mata sau lucioasa) sau adezivul decoupage marca Prima Marketing. Totodata, se poate lipi si cu Modge Podge sau alte tipuri de adezivi pentru decoupage.

Combina hartia decorativa cu sabloanele cu model, stampilele pentru mobila de la Re-design with Prima sau elementele decorative din matritele silicon marca Re-design with Prima – pe care le poti gasi aici . Poti aplica pe deasupra ceara pentru mobila de la Redesign with Prima sau pe cea de la Finnabair – aici

Se poate utiliza ca o singura coala sau poti sa decupezi elementele si sa iti creezi propriul model. Daca alegi sa decupezi modelele, le poti combina cu alte modele de hartii decorative de la Redesign pentru a crea un design unic.

Setul cuprinde 3 coli, 3 modele diferite

Dimensiune coala: 48.2 cm x 76.2 cm (19.5 in x 30 in)

Culoare: multicolor, stil industrial

Marca: Re-design with Prima

Model: Avian dreamscape

Import SUA

ATENTIE! A NU se lasa la indemana copiilor mai mici de 3 ani!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.