Matrita silicon plante frunze mici Prima Marketing

80,00 lei (include TVA)

 • Matrita silicon
 • Dimensiune 11,40 cm x 8,9 cm

În stoc

Descriere

Matrita silicon plante frunze mici, marca Prima Marketing.

Matritele din silicon de la Prima Marketing se diferentiaza prin calitatea superioara, stabilitate si modelele delicate si unice. Foloseste aceste mulaje sau matrite din silicon pentru a obtine elemente decorative deosebite pentru toate proiectele tale creative sau de DIY.

Aceste matrite din silicon sunt perfecte pentru cofetarii/ patiserii deoarece respecta normele internationale referitoare la siguranta alimentara. Nu contin PVC, BPA si nici Ftalati (Phthalate). Sunt rezistente pentru introducerea in cuptor (pana la 260 grade Celsius), cuptor cu microunde, frigider si congelator (pana la -73 grade Celsius). 

Utilizare:

Matritele de la Prima Marketing se pot folosi cu:

 • lut de hartie (paper clay)
 • lut ceramic (ceramic clay)
 • lut de modelaj (modelling clay) cu uscare la aer (varianta alba, teracota sau cele cu efecte speciale)
 • Fimo (poti introduce in cuptor si matrita! – pana la temperaturi de 260 grade Celsius)
 • rasina epoxidica de orice tip sau cea pe baza de apa
 • ipsos
 • ciocolata, fondant, aluat de fursecuri
 • silicon cald direct din pistolul de hobby
 • practic orice material ce poate fi modelat

ATENTIE! Sfatul producatorului –  NU folositi beton/ ciment. Matritele de la Prima Marketing NU se preteaza pentru aceste materiale care sunt prea dure pentru consistenta siliconului din care sunt fabricate si riscati macinarea/ ruperea matritei si a detaliilor.

Modelele obtinute cu aceste matrite din silicon sunt ideale pentru realizarea diverselor lucrari creative mixed media, dar si pentru decorarea/ redecorarea pieselor de mobilier, a peretilor, ghivecelor de flori si chiar a torturilor pentru diverse evenimente. Alege aceste matrite din silicon care iti vor oferi flexibilitate si o multitudine de idei creative.

Matrita silicon plante frunze mici, marca Prima Marketing cuprinde 5 mini elemente decorative pe care le poti obtine, asa cum apar in poza de prezentare a produsului.

Recomandari:

Daca se lucreaza cu paste de modelaj, se recomanda tapetarea cu putin amidon de porumb, ulei de gatit, apa sau pudra de talc, pentru o demulare mai usoara. De asemenea, poti incerca sa introduci matrita in frigider pentru 15-30 min.

Inainte de prima utilizare (in special daca le vei folosi pentru decorare torturi) este recomandat ca aceste matrite sa fie spalate cu apa calduta si sapun. Pot exista reziduuri din procesul de fabricatie. Matritele din silicon se curata cu apa calda si sapun dupa fiecare utilizare. Daca in detaliile matritei raman urme de la materialul de modelaj folosit, puteti curata cu o periuta cu peri moi (de exemplu: periuta de dinti), prin miscari circulare.

Depozitati matrita pe orizontala, pentru a nu se deforma in timp.

Specificatii:

Dimensiune matrita: 3.5 inch x 4.5 inch sau 11,40 cm x 8.9 cm

Marca: Prima Marketing

Colectia: The Plant Department

Import SUA

Atentie! A nu se lasa la indemana copiilor sub 14 ani! 

Modelele sunt proprietatea intelectuala a Prima Marketing Inc. SUA. Orice reproducere neautorizata este interzisa si se pedepseste conform legilor internationale de copyright

Suntem aici pentru orice intrebari sau informatii suplimentare de care aveti nevoie. Ne puteti contacta la nr de tel 0757795366 sau pe adresa de email – [email protected]

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.