Carton scrapbooking fundaluri 30 x 30 cm We R Memory Keepers

6,50 lei (include TVA)

  • Dimensiune coala 30 x 30 cm
  • Hobby, scrapbooking, mixed media

În stoc

Descriere

Carton scrapbooking fundaluri, dimensiune 30 x 30 cm, marca We R Memory Keepers. Carton scrapbooking imprimat pe ambele fete, modele diferite.

Carton pentru proiectele de scrapbooking, mixed media, colaj, realizare diverse obiecte de decor, personalizarea jurnalelor personale sau agendelor etc. Foloseste acest carton cu model si pentru realizarea de felicitari sau invitatii handmade. Nu uita nici de cutiutele pentru prezentarea produselor handmade, semne de carte handmade tematice, art journaling si crearea de elemente decorative proprii.

Cu aceste cartoane cu model poti folosi variate tipuri de adeziv, precum: red tape, Hi tacky glue, soft gel medium de la Finnabair si chiar Modge Podge. Pentru lucrarile mixed media, atunci cand lucreazi cu mediumuri pe baza de apa, iti recomandam aplicarea pe carton a unui strat de gesso transparent pentru a proteja astfel cartonul. Dupa acest pas, poti adauga diverse alte mediumuri, cum ar fi: paste de structura, vopseluri acrilice, spray-uri pe baza de apa sau pigmenti etc.

Pretul se refera la 1 coala, model diferit fata-verso. Grosime 230 gsm. Calitate si rezolutie superioare. Dimensiune coala 30 x 30 cm

Nu contine acid sau lignina.

Marca: We are Memory Keepers

Carton scrapbooking fundaluri – denumire model: Heartbreaker

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.