Stampile silicon Bullet journal tematica Plante, Ciao bella

69,60 lei (include TVA)

  • Stampile silicon – set 40 stampile
  • Articol hobby, scrapbooking, agende personale, mixed media
  • Ideal pentru Bullet journaling

În stoc

Descriere

Stampile silicon Bullet journal tematica Plante, set, marca Ciao bella

Foloseste stampilele din silicon in proiecte variate de hobby creativ. Sunt ideale pentru realizarea colajelor, a felicitarilor sau invitatiilor handmade, decorarea albumelor scrapbooking, a jurnalului sau agendei personale. Alege acest set de stampile speciale pentru Bullet journaling, pentru a tine evidenta zilelor in care trebuie udate plantele. In plus, ai o varietate de imagini cu plante cu care iti poti decora jurnalul, agenda sau caietul de arta.

Stampila silicon se foloseste impreuna cu tusierele speciale, fie pe baza de apa, pigmenti sau hibride (fie tusierele de stampilare sau de embosare). Se poate monta pe un bloc acrilic sau pe o platforma de stampilare. Stampileaza imaginea si apoi stabileste codurile de culori pentru fiecare activitate. Jurnalul tau Bullet journal va arata perfect luna de luna

Dupa utilizare este recomandat ca stampila sa fie curatata fie cu o solutie speciala de curatat stampile, fie cu apa si sapun sau servetel umed pentru copii. Se recomanda a nu se curata pe statele stampilei deoarece este prevazuta cu adeziv repozitionabil, care in timp se va curata. In acest caz tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati din nou adeziv repozitionabil.

Specificatii:

Setul contine 40 stampile (vezi poza de produs), imagini diverse reprezentand variate tipuri de plante, inclusiv programul zilelor in care acestea trebuie udate.

Fiecare imagine are dimensiuni diferite, iar ca exemplu: tabel – 4 x 3.4 cm

Producator: Ciao Bella

Marca: Stamping Art

Stampile silicon Bullet journal tematica Plante, set, Ciao bella – denumire model: Bujo House plants

Fabricat in UK

Atentie! A NU se lasa la indemana copiilor mai mici de 3 ani, pericol de ingerare a elementelor de mici dimensiuni!

A se depozita plat pentru a nu se curba in timp. A se pastra intr-un loc ferit de razele soarelui pentru a nu se deforma in timp.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.