Bloc cartoane Craciun nude pentru decupat Ciao Bella

43,00 lei (include TVA)

  • Dimensiune coala 15 x 15 cm
  • Produs ideal pentru scrapbooking, mixed media, realizare colaje, art journaling

În stoc

Descriere

Bloc cartoane Craciun nude pentru decupat, marca Ciao Bella.

Bloc de cartoane cu o multitudine de elemente de decupat. Ideale pentru decorarea albumelor scrapbooking, integrarea in lucrari mixed media si multe alte proiecte creative. Pot fi lipite cu variate tipuri de adeziv, precum: red tape, Hi tacky glue, soft gel medium de la Finnabair si chiar Modge Podge. Pentru lucrarile mixed media, atunci cand lucreazi cu mediumuri pe baza de apa, iti recomandam aplicarea pe carton a unui strat de gesso transparent pentru a proteja astfel cartonul. Dupa acest pas, poti adauga diverse alte mediumuri, cum ar fi: paste de structura, vopseluri acrilice, spray-uri pe baza de apa sau pigmenti etc. Nu uita sa folosesti si modelele de pe coperta de prezentare a produsului, ar fi ideale intr-o compozitie tip colaj sau art journaling.

Alege aceste elemente decorative din carton si pentru realizarea etichetelor de prezentare produse, felicitari sau invitatii handmade pentru diverse ocazii/ evenimente si chiar cutiute-marturii. In plus, sunt perfecte si pentru decorarea agendelor si jurnalelor personale, crearea de semne de carte handmade tematice, realizarea de colaje (art journaling) si elemente decorative proprii.

Specificatii:

Dimensiune coala: 15 x 15 cm

Setul contine 24 coli, cate 3 coli din cele 8 modele. Cartoane cu modele diferite fata-verso. Pe o parte vei regasi elementele pentru decupat, iar pe verso – un model ideal pentru fundaluri. Greutate 190 gsm.

Bloc cartoane Craciun nude pentru decupat – colectia Cozy moments

Produsul este eco-friendly, nu contine acid, lignina, clor sau materiale grele.

Marca: Ciao bella, Italia

Fabricat in UE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.