Bloc cartoane modele abstracte tematica stiinta, 15 x 15 cm, Ciao Bella

29,95 lei

  • Dimensiune coala 15 x 15 cm
  • Modele tip colaj
  • Produs ideal pentru scrapbooking, mixed media, realizare colaje, art journaling

Stoc epuizat

Descriere

Bloc cartoane modele abstracte tematica stiinta, colectia Sign of the times, marca Paper craft art, cod CBQ044. Cartoane ideale pentru realizarea de albume scrapbooking, integrarea in lucrari mixed media si multe alte proiecte creative. Pot fi lipite cu variate tipuri de adeziv, precum: red tape, Hi tacky glue, soft gel medium de la Finnabair si chiar Modge Podge. Pentru lucrarile mixed media, atunci cand lucreazi cu mediumuri pe baza de apa, iti recomandam aplicarea pe carton a unui strat de gesso transparent pentru a proteja astfel cartonul. Dupa acest pas, poti adauga diverse alte mediumuri, cum ar fi: paste de structura, vopseluri acrilice, spray-uri pe baza de apa sau pigmenti etc. Nu uita sa folosesti si modelele de pe coperta de prezentare a produsului, ar fi ideale intr-o compozitie tip colaj sau art journaling

Alege aceste cartoane si pentru etichete de prezentare produse, felicitari sau invitatii handmade pentru diverse ocazii/ evenimente si chiar cutiute-marturii. In plus, sunt perfecte si pentru decorarea agendelor si jurnalelor personale, crearea de semne de carte handmade tematice, realizarea de colaje (art journaling) si elemente decorative proprii.

Dimensiune coala: 15 x 15 cm

Setul contine 24 coli, cate 2 coli din cele 12 modele. Cartoane cu modele diferite fata-verso. Greutate 190 gsm

Bloc cartoane modele abstracte tematica stiinta, in stil colaj cu imagini suprapuse, perfecte atat pentru lucrari feminine, cat si masculine. Tematica principala a acestui set de cartoane este stiinta timpului.

Produsul eco-friendly, nu contine acid, lignina, clor sau materiale grele.

Marca: Ciao bella, Italia

Brand: Paper craft Art

Fabricat in UE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bloc cartoane modele abstracte tematica stiinta, 15 x 15 cm, Ciao Bella”

Adresa ta de email nu va fi publicată.