Adeziv uscare rapida Aleene`s Original Tacky glue 118 ml

28,90 lei (include TVA)

  • Continut – 118 ml
  • Multi – suprafete
  • Non-toxic
  • Ultra-puternic
  • Uscare rapida, transparenta

În stoc

Descriere

Adeziv cu uscare rapida Aleene’s Original Tacky Glue – solutia perfecta in toate activitatile de hobby.

Este un adeziv de calitate premium; ultra-puternic, care se usuca transparent. Are un timp de uscare mai ridicat comparativ cu restul adezivilor de hobby, insa depinde si de grosimea stratului de adeziv pe care l-ati aplicat.

Adezivul cu uscare rapida Aleene’s Quick dry Original Tacky Glue poate fi utilizat pentru lipirea unei largi varietati de suprafete, precum: hartie, carton, diverse materiale textile, iuta, lemn, metal, sticla, ceramica, portelan, polistiren si plastic.

Perfect pentru toate tipurile de lucrari de hobby, inclusiv cele de tip colaj, scrapbooking si mixed media. Adeziv ideal si pentru realizarea felicitarilor, invitatiilor si a cutiutelor de prezentare pentru diverse ocazii/ evenimente. Poate fi aplicat ca atare (in linii drepte, in puncte direct din recipient). Pentru suprafete mai intinse aplica adezivul cu ajutorul unei pensule, in acest caz poate fi diluat cu foarte putina apa.

Este recomandat ca excesul de adeziv sa fie indepartat imediat, cu un servetel (uscat sau umed in functie de suprafata pe care lucrati).

Recipient din plastic de 118 ml. Prevazut cu aplicator pentru precizie medie. Nu este necesara taierea varfului aplicatorului. Dupa fiecare utilizare, se recomanda indepartarea urmelor de adeziv de pe aplicator. In cazul in care aplicatorul are varful obturat de adeziv uscat, acesta se poate desfunda prin introducerea in orificiu a unui ac sau a unei unelte ascutite.

Produs pe baza de apa, non-toxic, rezistent la rece sau cald, in conditii de siguranta.

Atentie! A NU se lasa la indemana copiilor mai mici de 14 ani!

Marca: Aleene`s Original, SUA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.