Sablon placute decorative model floarea soarelui 1, 41.90 cm x 15 cm

65,00 lei (include TVA)

  • Sablon hobby
  • Model floarea soarelui 1, Sunflower Spray
  • 41.90 cm x 15 cm

În stoc

Descriere

Sablon placute decorative model floarea soarelui no 1 – Sunflower Spray – marca The Crafter`s Workshop..

Sablon hobby ideal si pentru realizarea decoratiunilor interioare, cum ar fi: placute decorative, decorarea peretilor, a mobilei etc.

Ideale pentru proiectele creative, aceste sabloane te vor ajuta sa realizezi modele si efecte deosebite pe lucrarile tale. Sabloanele cu model se pot folosi cu o larga varietate de materiale si tehnici. Aplica paste de textura sau structura, geluri medium, spray-uri pe baza de apa sau pigment, etc. Sabloanele sunt perfecte si pentru lucrul cu tusierele speciale, pe baza de pigment sau hibride. Poti lucra cu palete pentru pictura, pensule simple sau pentru sabloane (dabbing brush), pensula din silicon de la Finnabair , unelte pentru lucrul (blending tool) cu tusiere, buretei sau alte tipuri de spatule. Pentru o mai buna stabilitate, sablonul se poate fixa pe suprafata dorita cu ajutorul spray-ului temporar de la Odif pe care il poti gasi aici    sau cu banda adeziva de mascare.

Foloseste sabloanele decorative in variate proiecte creative, cum ar fi: realizarea de pagini sau albume scrapbooking, lucrari mixed media, realizare felicitari sau invitatii pentru diverse evenimente, colaje sau pagini de art journaling. Nu omite nici agendele sau jurnalele personale, confectionarea de semne de carte handmade, etichete de produs, diverse ambalaje pentru produse si multe altele.

Sablon placute decorative model floarea soarelui – denumire: Sunflower Spray. Dimensiune sablon 41.90 cm x 15 cm

Pachetul contine 1 sablon, culoare – alb. Dupa fiecare utilizare, se recomanda spalarea imediata a sablonului cu apa calduta, pentru a evita intarirea sau patarea sablonului. Pentru indepartarea unor materiale usor intarite puteti folosi un burete putin abraziv, insa cu atentie pentru a nu rupe modelele delicate. A se lasa la uscat pe o suprafata plana.

Produs reutilizabil. A se depozita pe suprafete plane sau agatat pentru a nu se risca deformarea sablonului.

Atentie! A NU se lasa la indemana copiilor mai mici de 14 ani!

Ideal pentru realizarea decoratiunilor interioare, cum ar fi: placute decorative, decorare pereti, mobila etc.

Sablonul se poate folosi cu orice medium, ce de exemplu: gesso, gel medium, pasta de structura sau de textura, tusiere, spray-uri pe baza de apa sau pigmenti, vopseluri pe baza de apa etc.

Este recomandat ca imediat dupa folosire sa spalati sablonul cu apa calduta. A se lasa la uscat pe o suprafata plana.

Dimensiune: 41.90 cm x 15 cm

Marca: The Crafter`s Workshop – TCW

Fabricat in SUA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.