Coala carton scrapbooking tematica vara A4 Reprint

4,50 lei (include TVA)

  • Dimensiune coala A4
  • Hobby, scrapbooking, mixed media

În stoc

Descriere

Coala carton scrapbooking tematica vara marca Reprint. Carton scrapbooking imprimat o singura fata, elemente pentru decupat.

Carton pentru proiectele de scrapbooking, mixed media, colaj, realizare diverse obiecte de decor, personalizarea jurnalelor personale sau agendelor etc. Foloseste acest carton cu model si pentru realizarea de felicitari sau invitatii handmade. Nu uita nici de cutiutele pentru prezentarea produselor handmade, semne de carte handmade tematice, art journaling si crearea de elemente decorative proprii.

Cu aceste cartoane cu model poti folosi variate tipuri de adeziv, precum: red tape, Hi tacky glue, soft gel medium de la Finnabair si chiar Modge Podge. Pentru lucrarile mixed media, atunci cand lucreazi cu mediumuri pe baza de apa, iti recomandam aplicarea pe carton a unui strat de gesso transparent pentru a proteja astfel cartonul. Dupa acest pas, poti adauga diverse alte mediumuri, cum ar fi: paste de structura, vopseluri acrilice, spray-uri pe baza de apa sau pigmenti etc.

Pretul se refera la 1 coala. Grosime 220 gsm. Calitate si rezolutie superioare. Dimensiune coala A4

Nu contine acid sau lignina.

Marca: Reprint hobby, Suedia

Coala carton scrapbooking tematica vara – denumire model: Summer holiday

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.