Matrita silicon elemente roiale Royalty Redesign with Prima

89,90 lei

  • Mulaj silicon
  • Model Royalty
  • Dimensiune mulaj 5 inch x 8 inch – 12,7 cm x 20,3 cm

În stoc

SKU: CRFLHOL636401REPRIMA Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Matrita din silicon de la Prima Marketing se diferentiaza prin calitatea superioara si modelele unice cu detalii extraordinare. Foloseste aceste mulaje sau matrite din silicon pentru a obtine elemente decorative deosebite pentru toate proiectele tale creative.

Modelele obtinute sunt ideale pentru realizarea diverselor lucrari mixed media, dar si pentru decorarea/ redecorarea pieselor de mobilier sau a peretilor si chiar a torturilor pentru diverse evenimente. Alege aceste modele care iti vor oferi flexibilitate si o multitudine de idei creative.

Mulajele de la Prima Marketing sunt rezistente la caldura si se pot folosi cu: lut de hartie (paper clay), lut ceramic (ceramic clay), lut de modelaj (modelling clay), Fimo, rasina, ciocolata si multe altele, practic orice material ce poate fi modelat.

Se recomanda ca matritele sa fie spalate cu apa calduta si sapun inainte de prima utilizare. Se pot curata in acelasi mod si dupa fiecare utilizare.

A se depozita pe orizontala, pentru a nu se deforma.

Dimensiune mulaj: 5 inch x 8 inch sau 12,7 cm x 20,30 cm

Rezistente la caldura si respecta siguranta alimentara. Nu contin PVC. Rezistente pentru cuptor, cuptor cu microunde, frigider si congelator – A SE CITI INSTRUCTIUNILE.

Model: Royalty

Marca: Prima marketing, SUA

Colectia: Re-design with Prima

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Matrita silicon elemente roiale Royalty Redesign with Prima”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *