Stampila silicon model text abstract, Checkered Texts, Finnabair

15,00 lei (include TVA)

  • Stampila silicon
  • Articol hobby
  • Dimensiune: 5.5 cm x 5.5 cm

În stoc

SKU: 966959 Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Stampila silicon model text abstract, marca Finnabair, Prima Marketing, SUA

Foloseste stampilele din silicon in proiecte variate de hobby creativ. Sunt ideale pentru realizarea colajelor, a felicitarilor sau invitatiilor handmade, decorarea albumelor scrapbooking, a jurnalului sau agendei personale. Nu uita nici de etichetele de produse sau pentru cadourile oferite celor dragi. Stampilele sunt perfecte si pentru realizarea lucrarilor cu tehnicile mixed media.

Stampila silicon model prinzator de vise se foloseste impreuna cu tusierele speciale, fie pe baza de apa, pigmenti sau hibride (fie tusierele de stampilare sau de embosare). Se poate monta pe un bloc acrilic sau pe o platforma de stampilare. Poate fi folosita insa si ca atare, in functie de efectul pe care doriti sa il obtineti.

Dupa utilizare este recomandat ca stampila sa fie curatata fie cu o solutie speciala de curatat stampile, fie cu apa si sapun sau servetel umed pentru copii. Se recomanda a nu se curata pe statele stampilei deoarece este prevazuta cu adeziv repozitionabil, care in timp se va curata. In acest caz tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati din nou adeziv repozitionabil.

Dimensiuni aproximative ale modelului: 5.5 cm x 5.5 cm

Producator: Prima Marketing, SUA

Designer: Finnabair

Stampila silicon model text abstract – denumire model: Checkered Texts

Import SUA

Atentie! A NU se lasa la indemana copiilor mai mici de 7 ani

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.