Ceara de antichizare verde Lucky Emerald Finnabair

42,00 lei (include TVA)

  • Culori pe baza de ceara de albine
  • Multisuprafete, inclusiv mobila
  • Recipient 20 ml
  • Nuanta: verde trifoi

În stoc

SKU: 964344 Categorii: , , Etichete: , ,

Descriere

Ceara de antichizare verde Lucky Emerald, marca Finnabair. Efect semi-mat, vintage.

Ideale pentru a obtine un efect semi-mat si aspect antic/ vintage. Cerurile de la Finnabair au o putere ridicata de acoperire, sunt opace, iar dupa uscare devin permanente. Pot fi folosite atat in proictele de hobby, cat si pentru lucrarile de reconditionare a mobilei in vederea accentuarii unor elemente decorative.

Ceara de antichizare are o consistenta ca de crema, insa mult mai densa. Poate fi aplicata cu o pensula, buretel sau cu degetul. Se intinde foarte bine, de aceea este necesar sa folosesti o cantitate foarte mica. Usor parfumate. Poate fi aplicata pe orice suprafata, cum ar fi: lemn, rasina, metal, plastic etc. Dupa uscare devin permanente, rezistente la apa, astfel ca nu vei avea nevoie de varnish pentru sigilare.

Sfat! – amesteca aceasta ceara cu Ceara transparenta de la Finnabair, pentru a obtine o consistenta mai subtire si o transparenta mai ridicata.

Pot fi folosite si pentru bijuterii handmade, neexistand riscul de a pata hainele, insa in acest caz trebuie sigilate cu un varnish mat cum este cel de la Odif.

Recipient metalic in forma de tub de 20 ml. Atentie! Cerurile de la Finnabair contin uleiuri, astfel incat se poate intampla efectul de separare a ingredientelor. Acest fenoment este normal, iar daca se intampla tit ce trebuie sa faceti este sa amestecati cele doua componente, cu ajutorul unei pensule sau a unui betisor/ spatula de pictura.

A se pastra la temperaturi de pana la 32 grade Celsius.

Marca: Finnabair

Colectia: Art Alchemy

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.