Atelier creativ Placa decorativa A4 – 29 iunie 2024

45,00 lei (include TVA)

  • Atelier creativ – practic
  • Mixed media, hobby creativ, timp liber
  • Nivel: incepator
  • Modele la alegere

În stoc

SKU: CURS-placaA4decorativ29.06 Categorii: , Etichete: , , ,

Descriere

Atelier hobby creativ practic, realizarea unei placi decorative A4 cu model la alegere (ai cel putin 4 modele din care poti alege)

Atelierul are o durata de desfasurare de cca 1 h 30 minute, ideal ca activitate dupa servici. Lucrarea implica tehnica decoupage. 

Ora de incepere: 12 pm

Data desfasurare: 29.06.2024

Locatia de desfasurare: str. Paul Greceanu nr 29 Parter, Sector 2, Bucuresti

In ce consta atelierul de lucru:
  • Realizarea unei placi decorative dimeniune A4
  • Vei avea la dispozitie mai multe modele de hartii de orez, astfel incat sa iti creezi o lucrare care se va incadra in designul spatiului tau

Detalii suplimentare:

Numar maxim de participanti per sesiune: 8 persoane

Predare in limba romana sau engleza

Varsta minima de participare la acest curs este de 14 ani.

Toate materialele necesare sunt incluse in pretul cursului, voi trebuie sa veniti numai cu voie buna si multa creativitate. In plus, toti participantii vor primi si un cupon de 5% reducere pentru toate produsele din magazinul nostru.

Totodata, va punem la dispozitie manusi de unica folosinta si sort din plastic de unica folosinta pentru protejarea hainelor.

Pentru Atelierele creative practice se accepta DOAR plata cu cardul online sau prin transfer bancar, in acest mod suntem siguri de rezervarea participarii. Se emite factura imediat dupa inregistrarea platii.

In cazul in care nu mai doriti sa participati, va rugam cititi indicatiile din josul paginii. 

Pentru mai multe informatii, cereri speciale sau pentru orice alte nelamuri, va rugam sa ne contactati la adresa de email [email protected] sau la numarul de telefon 0757 795 366


  • *Participarea la atelierele noastre se confirma doar dupa efectuarea platii integrale a cursului. Se accepta doar plata cu cardul online sau prin transfer bancar
  • *In cazul in care anulati participarea cu mai mult de 3 zile inainte de data de desfasurare, vom returna integral suma platita.
  • *In cazul in care anulati participarea cu mai putin de 3 zile inainte de data de desfasurare, NU vom returna suma platita.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.