Atelier creativ mixed media – Placa decorativa Bufnita

150,00 lei

  • Curs practic
  • Mixed media, hobby

În stoc

SKU: CURSPLACABUFNITA Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

02 octombrie 2022 – Atelier creativ tehnici mixed media – Placa decorativa Bufnita

Atelier de lucru (workshop creativ) practic, in care vei avea ocazia sa realizezi o lucrare prin aplicarea tehnicilor mixed media. Te invitam sa realizam impreuna o placa decorativa avand Bufnita ca element central. 

In ce consta atelierul de lucru:
  • Scurta introducere in lumea minunata a mixed media, vom vorbi despre ce inseamna mixed media, ce materiale se folosesc, cum gandesti straturile si intreaga compozitie
  • Folosirea materialelor specifice marca Finnabair, respectiv: heavy gesso, heavy gel medium, elemente decorative turnate in matritele de silicon, ceruri (waxes), dar si a elementelor decorative Tim Holtz, strasuri, perle etc.
  • Pentru culoare vom folosi pudrele de mica si spray-urile de la Lindy`s Stamp Gang 

Vei avea la dispozitie mai multe culori astfel incat sa iti creezi o lucrare care se va incadra in designul spatiului tau. In plus, poti sa aduci elemente decorative mici care au insemnatate pentru tine si pe care ai vrea sa le integrezi in compozitie.

Atelier creativ mixed media cu o durata de 5 ore, cu pauze intermediare. In plus, daca este necesar, timpul de lucru se poate prelungi cu atat cat este nevoie pentru ca toti participantii sa finalizeze lucrarea. La finalul atelierului vei pleca acasa cu o placa decorativa de 14 x 35 cm.

Sesiunea de lucru se adreseaza tuturor creativilor care isi doresc sa experimenteze cu materiale si mediumuri noi. Varsta minima de participare la acest curs este de 16 ani.

Detalii suplimentare:

Locatia de desfasurare: Atelier Universul creativ, str Thoma Ionescu nr 9, Sector 5, Bucuresti

Numar maxim de participanti: 3 persoane

Predare in limba romana sau engleza

Toate materialele necesare sunt incluse in pretul cursului, voi trebuie sa veniti numai cu voie buna si multa creativitate (si rabdare). In plus, toti participantii vor primi si un cupon de 5% reducere pentru toate produsele din magazinul nostru sau pentru participarea la un viitor atelier. 

Totodata, va punem la dispozitie manusi de unica folosinta (pentru a nu va pata pielea si unghiile), cat si sort din plastic de unica folosinta, pentru protejarea hainelor.

Pentru Atelierele de lucru se accepta DOAR plata cu cardul online sau prin transfer bancar, doar in acest mod suntem siguri de rezervarea participarii. In cazul in care nu mai doriti sa participati, va rugam cititi indicatiile din josul paginii. 

Pentru mai multe informatii, cereri speciale sau pentru orice alte nelamuri, va rugam sa ne contactati la adresa de email [email protected] sau la nr de tel 0757 795 366


  • *Participarea la atelierele noastre se confirma doar dupa efectuarea platii integrale a cursului. Se accepta doar plata cu cardul online sau prin transfer bancar
  • *In cazul in care anulati participarea cu mai mult de 3 zile inainte de data de desfasurare, vom returna integral suma platita.
  • *In cazul in care anulati participarea cu mai putin de 3 zile inainte de data de desfasurare, NU vom returna suma platita.

Informații suplimentare

Data desfasurare

25 septembrie 2022

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Atelier creativ mixed media – Placa decorativa Bufnita”

Adresa ta de email nu va fi publicată.