Accesorii metalice hobby incuietori usa Tim Holtz Idea-ology

45,00 lei (include TVA)

  • Elemente decorative forme de incuietori
  • Mixed media, Hobby, Scrapbooking

Stoc epuizat

Descriere

Accesoriile metalice perfecte pentru a crea o nota deosebita in lucrarile tale creative realizate cu tehnici mixed media. Foloseste aceste elemente decorative pentru a decora o cutie, o placa din lemn, o pagina de scrapbooking etc. Pentru a le lipi de suprafata dorita poti alege heavy gel medium de la Finnabair 

Poti fi lasate in culoarea originala sau pot fi colorate cu diverse mediumuri, cum ar fi: vopseluri pe baza de alcool, spray-uri mixed media pe baza de colorant sau pe baza de apa, culori pe baza de ceara – Finnabair waxes, paste cu efect de rugina de la Finnabair etc. Daca alegi orice alt material in afara de vopselurile pe baza de alcool trebuie sa dai mai intai un strat de gesso alb, negru sau transparent.

Combina aceste elemente decorative cu setul de chei din aceeasi colectie.

Aspect vintage, patina, nuante: nichel, alama si cupru.

Setul contine 5 elemente decorative in forma de incuietori, modele diferite, asa cum se poate vedea in poza de prezentare a produsului. In plus, setul contine si 10 agrafe lungi tip fasteners, pentru fixarea acestor elemente.

Dimensiuni aproximative:

  • modele stanga – 2.5 x 3.3 cm; 2.5 x 2.2 cm; 2.8 x 2.5 cm
  • modele dreapta – 3.7 x 2.5 cm (oval); 3.7 x 2.3 cm

Realizate din metal

Marca: Idea-ology, SUA

Designer: Tim Holtz

ATENTIE! A NU se lasa la indemana copiilor mai mici de 3 ani, pericol de ingerare si sufocare a partilor de mici dimensiuni!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.