Accesorii metalice forme robineti, Faucet knobs, Idea-ology, Tim Holtz

45,20 lei

  • Elemente decorative
  • Mixed media, Hobby, Scrapbooking
  • Model robineti 3D
  • Tim Holtz

În stoc

Descriere

Accesorii metalice forme robineti, ideale pentru mixed media. Produs marca Idea-ology, semnat Tim Holtz – model Faucet knobs.

Aceste accesorii metalice sunt perfecte pentru a crea o nota deosebita in lucrarile tale creative realizate cu tehnici mixed media. Foloseste aceste elemente decorative pentru a decora o cutie, o placa din lemn, o pagina de scrapbooking, coperta unui album, etc. Pentru a le lipi de suprafata dorita alege heavy gel medium de la Finnabair    sau 3D gel medium de la Finnabair.

Pot fi lasate in culoarea originala sau pot fi colorate cu diverse mediumuri mixed media. Alege: vopseluri pe baza de alcool, spray-uri mixed media pe baza de colorant, paste cu efect de rugina de la Finnabair etc. Daca alegi spray-uri sau vopseluri pe baza de apa, trebuie sa aplici mai intai un strat de gesso alb, negru sau transparent. La final, poti evidentia cu putina ceara de la Finnabair, avem o multitudine de nuante pe care le poti gasi – aici.

Aspect vintage, patina. Ideale pentru stilul industrial, grunge, steampunk

Accesorii metalice forme robineti set de 4 buc. Modele diferite ca in poza de prezentare. Prevazute cu surub pentru a putea fi atasate pe coperti de albume.

Dimensiuni: cca 2.9 cm diametru

Realizate din metal, aspect 3D

Marca: Idea-ology, SUA

Designer: Tim Holtz

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Accesorii metalice forme robineti, Faucet knobs, Idea-ology, Tim Holtz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *