Rasina pe baza de apa non toxica Reschimica 1 kg

98,65 lei (include TVA)

  • Rasina monocomponenta
  • Non-toxica, pe baza de apa
  • Ambalat – 1 kg

Stoc epuizat

Descriere

Rasina pe baza de apa non toxica, marca Reschimica. Produs pentru uz profesional in domenii creative. Se intareste in 30 minute (in functie de temperatura si nivelul de umiditate din incaperea in care lucrati). Rasina pe baza de apa ideala atat pentru incepatori, cat si pentru avansati. Monocomponenta, auto-nivelanta, porozitate scazuta, rezistenta. Aspect lucios.

Rasina sub forma de praf, 100% non-toxica, poate fi folosita si fara masurile de protectie cum ar fi manusi, ochelari de protectie si masca cu filtre. Poate fi folosita inclusiv de catre copii. Nu contine substante chimice.

✔️Mod de preparare: Se amesteca cu apa in proportie de 100:30, respectiv la 100 gr de produs adaugati 30 gr de apa. Amestecati usor pana se omogenizeaza. In cazul folosirii pentru turnare in matrite cu foarte multe detalii, se poate adauga in plus o mica cantitate de apa pentru a obtine un amestec usor mai lichid. Se pot adauga pigmenti de culoare atat in forma de pulbere, cat si in stare lichida. Dupa uscare, elementele obtinute se pot colora cu vopseluri acrilice sau tempera.

Recomandam folosirea spatulei din silicon, reutilizabila pe care o poti gasi – aici. Pentru turnare in matrite alege un pahar flexibil, din silicon pe care il poti gasi – aici.

Rasina Aqua Resin de la Reschimica se poate utiliza in matrite de silicon, inclusiv cele de o grosime mai mare.

Mod de pastrare: se recomanda pastrarea produsului intr-un loc uscat si la o temperatura cuprinsa intre 18 – 25 grade Celsius.

Cantitate 1 kg, pudra

Marca: Reschimica, Italia

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.