Sablon mare mobila model text scris, Redesign with Prima, 46 x 53 cm

165,00 lei (include TVA)

  • Sablon decor, hobby, mobila
  • Model Script
  • Dimensiune model: 40.90 x 40.90 cm

În stoc

Descriere

Sablon mare mobila model text scris, Script, marca Redesign with Prima, dimensiune 46 x 53 cm. Sablon reutilizabil.

Produs cu variate intrebuintari, cum ar fi: realizare de tablouri decorative, colaje, lucrari mixed media sau cu tehnici decoupage. Cea mai frecventa folosire insa este pentru decorarea pieselor de mobilier.  Decoreaza mobila fie pe exterior, fie infrumuseteaza lateralul sertalelor. Nu uita nici de realizarea altor obiecte de decor interior (usi, decorare geamuri etc)

Sabloanele cu model se pot folosi cu o larga varietate de materiale si tehnici. Aplica paste de textura sau structura, geluri medium, spray-uri pe baza de apa sau pigment, etc. Sabloanele sunt perfecte si pentru lucrul cu tusierele speciale, pe baza de pigment sau hibride. Poti lucra cu palete pentru pictura, pensule simple sau pentru sabloane (dabbing brush), pensula din silicon de la Finnabair , unelte pentru lucrul (blending tool) cu tusiere, buretei sau alte tipuri de spatule. Pentru o mai buna stabilitate, sablonul se poate fixa pe suprafata dorita cu ajutorul spray-ului temporar de la Odif pe care il poti gasi aici    sau cu banda adeziva de mascare.

Produs reutilizabil. A se depozita pe suprafete plane sau agatat pentru a nu se risca deformarea sablonului.

Pachetul contine 1 sablon, culoare – alb. Dupa fiecare utilizare, se recomanda spalarea imediata a sablonului cu apa calduta, pentru a evita intarirea mediumului sau patarea sablonului. Pentru indepartarea unor materiale usor intarite puteti folosi un burete putin abraziv, insa cu atentie pentru a nu rupe modelele delicate. A se lasa la uscat pe o suprafata plana.

Specificatii:

Dimensiune sablon: 18 x 21 inch sau 45.70 cm x 53.30 cm. Grosime 0.8 mm

Dimensiune model: 16.10 x 16.10 inch sau 40.90 x 40.90 cm

Calitate superioara, produs profesional.

Marca: Redesign with Prima, SUA

Modelele sunt proprietatea intelectuala a Prima Marketing Inc. SUA. Orice reproducere neautorizata este interzisa si se pedepseste conform legilor internationale de copyright

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.