Hartie de transfer model USA 61 x 86 cm Redesign with Prima

139,00 lei

  • Hartie trasfer multisuprafete
  • Mobila, pereti, lemn, usi, sticla, oglinda
  • Model steagul USA

În stoc

Descriere

Hartie de transfer, model USA – Patriotic, marca Redesign with Prima. Ideala pentru decoratiuni interioare.

Alege hartiile de transfer de la Redesign with Prima pentru redecorarea casei. Detalii exceptionale, modele deosebite, realiste si unice. Usor de aplicat, nu trebuie decat sa le aplici pe suprafata dorita si sa utilizezi spatula speciala pentru a transfera modelul de pe folie pe suprafata. Iti trebuie doar putina rabdare si imaginatie. In functie de suprafata pe care ai aplicat, poti sigila modelul cu un lac protector pe baza de apa.

Hartia de transfer de la Redesign with Prima poate fi aplicata pe pereti, mobila, lemn, usi, oglinda si chiar sticla. In plus, poti utiliza aceste hartii de transfer si pentru a realiza tablouri inedite (canvas).

Se aplica fie cu spatula din lemn pe care o vei gasi in fiecare pachet, fie cu spatula din plastic (vanduta separat) daca ai de transferat un model de dimensiuni mai mari.

Hartie de transfer cu modelul USA – Patriotic de la Redesign with Prima cuprinde 1 coala de hartie de transfer, in 4 modele asa cum apare in poza de prezentare. Dimensiune totala 61 cm x 86 cm (24 inch x 34 inch). Poti folosi modelele asa cum sunt, dar nu uita ca poti sa decupezi elementele si sa le asezi asa cum iti doresti. In plus, poti combina hartia de transfer cu hartia decoupage de la Redesign with Prima, astfel ca poti sa creezi propriile combinatii.

Model ideal pentru stilul industrial, invechit.

Model: Patriotic

Marca: Redesign with Prima

Import SUA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Hartie de transfer model USA 61 x 86 cm Redesign with Prima”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *