Hartie de transfer model flori Lush Floral 117 x 86 cm, Redesign with Prima

(O recenzie client)

200,00 lei (include TVA)

 • Hartie trasfer multisuprafete
 • Mobila, pereti, lemn, usi, sticla, oglinda
 • Model floral

Stoc epuizat

Descriere

Hartie de transfer, model flori Lush Floral, marca Redesign with Prima. Ideala pentru decoratiuni interioare.

Alege hartiile de transfer de la Redesign with Prima pentru redecorarea casei. Detalii exceptionale, modele deosebite , realiste si unice. Usor de aplicat, nu trebuie decat sa le aplici pe suprafata dorita si sa utilizezi spatula speciala pentru a transfera modelul de pe folie pe suprafata. Iti trebuie doar putina rabdare si imaginatie. In functie de suprafata pe care ai aplicat, poti sigila modelul cu un lac protector pe baza de apa.

Hartia de transfer de la Redesign with Prima poate fi aplicata pe pereti, mobila, lemn, usi, oglinda si chiar sticla.

Se aplica fie cu spatula din lemn pe care o vei gasi in fiecare pachet, fie cu spatula din plastic (vanduta separat) daca ai de transferat un model de dimensiuni mai mari.

Pachetul contine 6 coli de hartie de transfer, dimensiune totala 117 cm x 86 cm (46 inch x 34 inch). Poti folosi modelele asa cum sunt, dar nu uita ca poti sa decupezi elementele si sa le asezi asa cum iti doresti. In plus, poti combina hartia de transfer cu hartia decoupage de la Redesign with Prima, astfel ca poti sa creezi propriile combinatii.

Model: Lush Floral 1

Marca: Redesign with Prima

Import SUA

1 recenzie pentru Hartie de transfer model flori Lush Floral 117 x 86 cm, Redesign with Prima

 1. Mijea

  Nu corespund dimensiunile ! 48 de inci nu înseamnă 192 cm. Verificați și modificați vă rog dimensiunile in descrierea produsului.

  • univrscrtv

   Multumim mult Gabriela pentru observatie, intr-adevar erau tastate gresit dimensiunile acestui produs. Acum s-au corectat.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.