Elemente decorative figuri geometrice, mixed media, mucava Pronty

17,00 lei

  • Elemente decorative din mucava
  • Hobby, scrapbooking, mixed media
  • Figuri geometrice

În stoc

Descriere

Elemente decorative figuri geometrice – triunghiuri si hexagon, marca Pronty crafts. Realizate din mucava de 1 mm, taiate la laser.

Produs ideal pentru proiecte de hobby creativ, cum ar fi: decorarea unor pagini de scrapbooking, albume scrapbooking, decorarea diverselor obiecte (cutii din lemn, placi din lemn, vaze, sticle etc), lucrari realizate cu tehnici mixed media sau decoupage.

Elemente decorative figuri geometrice pot fi pictate cu vopseluri acrilice, spray-uri pe baza de apa, pudra de mica sau colorant etc. Important este sa aplicati mai intai un strat de gesso (alb, negru sau transparent) care sa formeze un strat protector. Elementele decorative (embellishments) se pot lipi pe suprafata dorita cu gel medium de la Finnabair, Hi tack glue, PVA glue etc. Poti fi aplicate pe o larga varietate de suprafete, important este adezivul pe care il alegeti.

Setul contine 2 modele, asa cum apar in poza de prezentare a produsului. Culoare: gri deschis. Produs realizat din carton tip mucava (carton pentru legatorie).

Dimensiune plansa- A 5

Marca: Pronty Crafts, Olanda

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Elemente decorative figuri geometrice, mixed media, mucava Pronty”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *