Coala carton model tematica calatorie 30 x 30 cm Prima Marketing

5,95 lei (include TVA)

  • Carton cu model
  • Dimensiune coala 30 x 30 cm
  • Hobby, scrapbooking, mixed media

În stoc

SKU: 912796 Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Coala carton model tematica calatorie, marca Prima Marketing. Carton imprimat pe ambele fete, 2 modele diferite. Model tip cartonase cu mesaje in variate limbi straine.

Nuante calde, de vara, model multicolor, asa cum apare in poza de prezentare a produsului. Carton cu model ideal pentru lucrarile cu tematica diversa. Perfect pentru proiecte de scrapbooking, mixed media, colaj, realizare diverse obiecte de decor, personalizarea jurnalelor personale sau agendelor etc. Foloseste acest carton cu model si pentru realizarea de felicitari sau invitatii handmade pentru diverse ocazii. Nu uita nici de cutiutele pentru prezentarea produselor handmade, semne de carte handmade tematice, art journaling si crearea de elemente decorative proprii.

Cu aceste cartoane cu model poti folosi variate tipuri de adeziv, precum: red tape, Hi tacky glue, soft gel medium de la Finnabair si chiar Modge Podge. Pentru lucrarile mixed media, atunci cand lucreazi cu mediumuri pe baza de apa, iti recomandam aplicarea pe carton a unui strat de gesso transparent pentru a proteja astfel cartonul. Dupa acest pas, poti adauga diverse alte mediumuri, cum ar fi: paste de structura, vopseluri acrilice, spray-uri pe baza de apa sau pigmenti etc.

Pretul se refera la 1 coala, model diferit fata-verso.

Dimensiune coala: 30 x 30 cm, carton scrapbooking

Produsul nu contine acid si lignina.

Marca: Prima Marketing, USA

Coala carton model tematica calatorie – denumire model: Travel girl

Colectia: Julie Nutting Collection

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.