Coala carton cu model dantela 30 x 30 cm, Prima Marketing

5,50 lei

  • Carton cu model colaj
  • Dimensiune coala 30 x 30 cm
  • Hobby, scrapbooking, mixed media

Stoc epuizat

Descriere

Coala carton cu model dantela pe fundal de harta veche, marca Prima Marketing. Carton imprimat pe ambele fete, 2 modele diferite.

Nuante vintage, industriale cu accente aurii asa cum apare in poza de prezentare a produsului. Carton cu model ideal pentru lucrarile cu tematica industrial-vintage. Perfect pentru proiecte de scrapbooking, mixed media, colaj, realizare diverse obiecte de decor, personalizarea jurnalelor personale sau agendelor etc. Foloseste acest carton cu model si pentru realizarea de felicitari sau invitatii handmade pentru diverse ocazii. Nu uita nici de cutiutele pentru prezentarea produselor handmade, semne de carte handmade tematice, art journaling si crearea de elemente decorative proprii.

Cu aceste cartoane cu model poti folosi variate tipuri de adeziv, precum: red tape, Hi tacky glue, soft gel medium de la Finnabair si chiar Modge Podge. Pentru lucrarile mixed media, atunci cand lucreazi cu mediumuri pe baza de apa, iti recomandam aplicarea pe carton a unui strat de gesso transparent pentru a proteja astfel cartonul. Dupa acest pas, poti adauga diverse alte mediumuri, cum ar fi: paste de structura, vopseluri acrilice, spray-uri pe baza de apa sau pigmenti etc.

Pretul se refera la 1 coala, model diferit fata-verso.

Dimensiune coala: 30 x 30 cm, carton scrapbooking

Produsul nu contine acid si lignina.

Marca: Prima Marketing, USA

Coala carton cu model dantela – denumire: Old Map

Colectia: Midnight garden Collection

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coala carton cu model dantela 30 x 30 cm, Prima Marketing”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *