Matrita silicon model zana, marca Pink Ink Designs

115,00 lei (include TVA)

 • Matrita silicon
 • Dimensiune matrita 20,32 cm x 12,7 cm. Grosime 0.8 cm

În stoc

Descriere

Matrita silicon model zana, marca Pink Ink Designs.

Matritele din silicon de la Pink Ink Designs se diferentiaza prin calitatea superioara, stabilitate si modele detaliate, fiind realizate dupa ilustratii desenate. Foloseste aceste mulaje sau matrite din silicon pentru a obtine elemente decorative deosebite pentru toate proiectele tale creative sau de DIY.

Aceste matrite din silicon sunt perfecte pentru cofetarii/ patiserii deoarece respecta normele internationale referitoare la siguranta alimentara. Nu contin PVC, BPA si nici Ftalati (Phthalate). Sunt sezistente pentru introducerea in cuptor (pana la 220 grade Celsius), cuptor cu microunde, frigider si congelator (pana la -30 grade Celsius). 

Utilizare:

Matritele de la Re-design with Prima se pot folosi cu:

 • lut de hartie (paper clay)
 • lut ceramic (ceramic clay)
 • lut de modelaj (modelling clay) cu uscare la aer (varianta alba, teracota sau cele cu efecte speciale)
 • Fimo (poti introduce in cuptor si matrita! – pana la temperaturi de 220 grade Celsius)
 • rasina epoxidica de orice tip sau cea pe baza de apa
 • ipsos
 • ciocolata, fondant, aluat de fursecuri
 • silicon cald direct din pistolul de hobby
 • ceara pentru lumanari
 • sapun

ATENTIE! NU folositi beton/ ciment. Aceste matrite NU se preteaza pentru aceste materiale care sunt prea dure pentru consistenta siliconului din care sunt fabricate si riscati macinarea/ ruperea matritei si a detaliilor.

Modelele obtinute cu aceste matrite din silicon sunt ideale pentru realizarea diverselor lucrari creative mixed media, dar si pentru decorarea/ redecorarea pieselor de mobilier, a peretilor, ghivecelor de flori si chiar a torturilor pentru diverse evenimente.

Matrita silicon model zana marca Pink Ink Designs cuprinde 9 modele de elemente, asa cum se poate vedea in poza de prezentare a produsului, respectiv: o zana, frunze mici, o floare mica, un buchet de flori si 2 elemente din care se poate realiza o rama.

Recomandari:

Daca se lucreaza cu paste de modelaj, se recomanda tapetarea cu putin amidon de porumb, ulei de gatit, apa sau pudra de talc, pentru o demulare mai usoara. De asemenea, poti incerca sa introduci matrita in frigider pentru 15-30 min.

Inainte de prima utilizare (in special daca le vei folosi pentru decorare torturi) este recomandat ca aceste matrite sa fie spalate cu apa calduta si sapun. Pot exista reziduuri din procesul de fabricatie. Matritele din silicon se curata cu apa calda si sapun dupa fiecare utilizare. Daca in detaliile matritei raman urme de la materialul de modelaj folosit, puteti curata cu o periuta cu peri moi (de exemplu: periuta de dinti), prin miscari circulare.

Depozitati matrita pe orizontala, pentru a nu se deforma in timp.

Specificatii:

Dimensiune matrita: 20 cm x 12,6 cm. Grosime 0.9 cm. Matrita de culoare roz intens.

Marca: Pink Ink Designs, UK

Denumire model: The Dancer

Import UK

Atentie! A nu se lasa la indemana copiilor sub 14 ani! 

Modelele sunt proprietatea intelectuala a Pink Ink Designs, UK. Orice reproducere neautorizata este interzisa si se pedepseste conform legilor internationale de copyright

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.