Spray Lindy`s Stamp Gang Moon Shadow Buccaneer Bay Blue

36,00 lei (include TVA)

  • Spray pe baza de colorant
  • Recipient de 59 ml (2 oz)
  • Albastru cu subton de maro

În stoc

Descriere

Spray pe baza de pigment si pudra de mica, colectie Moon Shadow Mist de la Lindy`s Stamp Gang.

De mai bine de 20 de ani, Lindy`s este unul din cei mai cunoscuti si apreciati producatori de produse pentru mix media, art journaling sau scrapbooking.

Gama de spray-uri Lindy`s Moon Shadow Mist se diferentiaza prin culorile cu un subton de maro ceea ce le confera un aspect vintage si un discret efect de sclipire. Nuante vibrante si in doua tonuri, te vor ajuta sa realizezi efecte incredibile pe lucrarile tale creative. Fiind pe baza de coloranti, aceste culori sunt permanente si adera pe orice suprafata poroasa, cum ar fi: carton, panza de pictura, lemn, hartie, ipsos, pasta cu uscare la aer, ceramica, gesso etc.

Sticlutele contin cerneala sub forma de pulbere. Adauga apa filtrata, nu foarte fierbinte, urmarind sa nu depasesti limita maxima indicata (daca vei turna mai multa apa, risti alterarea culorii) si lasa sticluta 10-15 minute pentru hidratarea completa a pulberii. Inainte de fiecare utilizare, nu uita sa agiti bine sticluta.

Foloseste aceste culori unice la realizarea fundalurilor pentru paginile de scrapbooking sau felicitari, dar si in orice alt proiect artistic sau mixed media.

Recipient din plastic 56 gr  cu pompita tip pulverizator.

Continut pudra 5g.

Nuanta: Buccaneer Bay Blue

Atentie! Pateaza materialele textile si pielea! Pentru indepartarea de pe piele, spalati de mai multe ori cu apa calduta, sapun si, daca este cazul, puteti folosi partea abraziva a unui burete de baie sau piatra ponce.

A NU se ingera sau inhala! Tine-ti departe de copiii sub 5 ani!

Marca: Lindy`s Stamp Gang

Colectia: Moon shadow mist

Fabricat in SUA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.