Sablon model stele diamant, Heffy Doodle 15 x 15 cm

29,80 lei

  • Sablon hobby
  • Dimensiune 15 x 15 cm

Stoc epuizat

Descriere

Sablon model stele diamant, Twinkle Twinkle, marca Heffy Doodle

Ideal in proiectele creative, cum ar fi: realizare felicitari sau invitatii handmade, decorarea albumelor scrapbooking, lucrari mixed media, crearea jurnalelor de arta etc.

Le poti folosi cu o larga varietate de materiale si tehnici. Aplica paste de textura sau structura, geluri medium, spray-uri pe baza de apa sau pigment, etc. Sabloanele sunt perfecte si pentru lucrul cu tusierele speciale, pe baza de pigment sau hibride. Poti lucra cu palete pentru pictura, pensule simple sau pentru sabloane (dabbing brush), pensula din silicon de la Finnabair , unelte pentru lucrul (blending tool) cu tusiere sau alte tipuri de spatule.

Poate fi lipit temporar pe suprafata de lucru utilizand un spray adeziv repozitionabil. Noi il avem pe cel de Odif pe care il poti gasi – aici

Produs reutilizabil. A se depozita pe suprafete plane sau agatat pentru a nu risca deformarea sablonului. Se recomanda spalarea imediata  a sablonului cu apa calduta, pentru a evita intarirea sau patarea sablonului. A se lasa la uscat pe o suprafata plana.

Sablon realizat dintr-un material flexibil, semi-transparent si rezistent.

Dimensiune: 15 x 15 cm

Marca: Heffy Doodle

Sablon model stele diamant – denumire model: Twinkle Twinkle

Fabricat in UE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sablon model stele diamant, Heffy Doodle 15 x 15 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *