Sablon hobby patratele sah 30 x 30 cm Finnabair

50,00 lei (include TVA)

  • Sablon mixed media
  • Model Checkered

În stoc

Descriere

Sablon hobby patratele sah, semnat Finnabair, Prima Marketing. Ideal pentru proiectele creative, aceste sabloane te vor ajuta sa realizezi modele si efecte deosebite pe lucrarile tale.

Le poti folosi cu o larga varietate de materiale si tehnici. Aplica paste de textura sau structura, geluri medium, spray-uri pe baza de apa sau pigment, etc. Sabloanele sunt perfecte si pentru lucrul cu tusierele speciale, pe baza de pigment sau hibride. Poti lucra cu palete pentru pictura, pensule simple sau pentru sabloane (dabbing brush), pensula din silicon de la Finnabair , unelte pentru lucrul (blending tool) cu tusiere sau alte tipuri de spatule.

Foloseste sabloanele decorative in variate proiecte creative, cum ar fi: realizare de pagini sau albume scrapbooking, lucrari mixed media, realizare felicitari sau invitatii pentru diverse evenimente, colaje sau pagini de art journaling. Nu omite nici agendele sau jurnalele personale, realizarea de semne de carte handmade, etichete de produs, diverse ambalaje pentru produse si multe altele.

Dimensiune sablon: 12 x 12 inch sau 30 x 30 cm. Produs reutilizabil. A se depozita pe suprafete plane sau agatat pentru a nu risca deformarea sablonului.

Pachetul contine 1 sablon, culoare – negru. Se recomanda spalarea imediata  a sablonului cu apa calduta, pentru a evita intarirea sau patarea sablonului. A se lasa la uscat pe o suprafata plana.

Atentie! A NU se lasa la indemana copiilor mai mici de 14 ani!

Marca: Prima Marketing, SUA

Sablon hobby cu model patratele, designer Finnabair – denumire Checkered

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.