Pasta cu textura de grafit Graphite texture paste Finnabair

66,50 lei (include TVA)

  • Pasta textura grafit
  • Recipient 250 ml
  • Mixed media, hobby creativ

În stoc

Descriere

Pasta cu textura de grafit – Graphite texture paste, marca Finnabair. Efect discret de sclipire.

Ideala pentru proiectele creative, respectiv: mixed media, scrapbooking, realizarea obiectelor decorative diverse s.a. Perfecta in special pentru realizarea fundalurilor in compozitiile mixed media. Consistenta densa si aspra. Aceasta pasta de textura contine granule naturale de onix. Dupa uscare devine permanenta, opaca, flexibila, cu un sclipici discret. La aplicare are o nuanta de gri inchis, insa dupa uscare devine negru onix.

Pasta cu textura de grafit de la Finnabair poate fi aplicata pe o larga varietate de suprafete, cum ar fi: panze pe sasiu, panze pe carton, lemn, hartie, carton, metal, mucava, material textil, plastic, pereti etc. Dupa uscare, puteti aplica orice tip de culoare peste pasta, fie ca sunt pe baza de apa sau pigmenti, fie pudra de mica sau culori cu efect de rugina sau patina. Doar sa aveti in vedere ca fundalul este negru astfel incat intensitatea culorilor va fi diferita. Nu uitati, puteti acoperi aceasta pasta cu gesso alb sau negru, insa va disparea efectul de sclipire.

Poate fi folosita si impreuna cu sabloanele cu model, doar sa aveti in vedere ca acestea sa nu fie foarte detaliate, pasta avand o consistenta mult prea densa pentru acest tip de sabloane.

Aplicati pasta pe suprafata dorita cu ajutorul unei pensule sau a unei spatule pentru pictura – aici 

Produs pe baza de apa. Rezistenta ridicata in timp. Continut non-toxic.

Denumire: Graphite texture paste

Recipient de 250 ml

Marca: Prima Marketing, USA

Colectia: Finnabair – Art Extravagance

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.