Ceara mata roz vintage Shabby pink Finnabair

42,00 lei (include TVA)

  • Culori pe baza de ceara
  • Mixed media
  • Recipient 20 ml
  • Nuanta: roz vintage, mat

În stoc

SKU: 968700 Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Ceara mata roz vintage – Culori pe baza de ceara de albine – Mixed media matte wax de la Finnabair, roz vintage – Shabby pink. Efect mat, vintage, shabby chic.

Culorile cerate, cu aspect mat de la Finnabair sunt special create pentru a fi folosite in orice proiect creativ. Sunt ideale pentru a obtine un efect mat, cu aspect antic/ vintage, atat pe culorile inchise, cat si pe cele deschise. Matte waxes de la Finnabair au o putere ridicata de acoperire, opace, iar dupa uscare devin permanente.

Acest material are o consistenta ca de crema, insa mult mai densa. Poate fi aplicat cu o pensula, buretel sau degetul. Se intinde foarte bine, de aceea este necesar sa folosesti o cantitate foarte mica. Usor parfumate. Pot fi aplicate pe orice suprafata, cum ar fi: lemn, rasina, metal, plastic etc. Dupa uscare devin permanente, rezistente la apa, astfel ca nu vei avea nevoie de varnish pentru sigilare.

Pot fi folosite si pentru bijuterii handmade, neexistand riscul de a pata hainele, insa in acest caz trebuie sigilate cu un varnish mat cum este cel de la Odif.

Recipient metalic de 20 ml

Marca: Finnabair

Colectia: Art Alchemy

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.