Ceara mata albastru vintage Faded denim Finnabair

42,00 lei (include TVA)

  • Culori pe baza de ceara
  • Mixed media
  • Recipient 20 ml
  • Nuanta: albastru vintage, mat

În stoc

SKU: 968731 Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Ceara mata albastru vintage Faded denim marca Finnabair

Culori pe baza de ceara de albine – Mixed media matte wax de la Finnabair, albastru vintage, shabby chic – Faded denim. Efect mat, vintage, shabby chic.

Culorile cerate, cu aspect mat de la Finnabair sunt special create pentru a fi folosite in orice proiect creativ. Sunt ideale pentru a obtine un efect mat, cu aspect antic/ vintage, atat pe culorile inchise, cat si pe cele deschise. Matte waxes de la Finnabair au o putere ridicata de acoperire, opace, iar dupa uscare devin permanente.

Acest material are o consistenta ca de crema, insa mult mai densa. Poate fi aplicat cu o pensula, buretel sau degetul. Se intinde foarte bine, de aceea este necesar sa folosesti o cantitate foarte mica. Usor parfumate. Pot fi aplicate pe orice suprafata, cum ar fi: lemn, rasina, metal, plastic etc. Dupa uscare devin permanente, rezistente la apa, astfel ca nu vei avea nevoie de varnish pentru sigilare.

Ceara mata albastru vintage Faded denim marca Finnabair poate fi folosita si pentru bijuterii handmade, neexistand riscul de a pata hainele, insa in acest caz trebuie sigilate cu un varnish mat cum este cel de la Odif.

Recipient metalic de 20 ml

Marca: Finnabair

Colectia: Art Alchemy

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.