Matrita silicon rama baroc Imaginarium Grungy Frames, Finnabair

130,00 lei (include TVA)

 • Matrita silicon
 • Model stil industrial si steampunk
 • Dimensiune matrita 20,30 cm x 12,7 cm

În stoc

Descriere

Matrita silicon rama baroc Imaginarium Grungy frames, marca Finnabair, Prima Marketing.

Matritele din silicon de la Prima Marketing sunt de o calitatea superioara, stabile, cu modele delicate si unice. Foloseste aceste mulaje sau matrite din silicon pentru a obtine elemente decorative deosebite pentru toate proiectele tale creative sau de DIY.

Matritele semnate Finnabair se diferentiaza prin modele cu un stil industrial/ grunge, de la rotite steampunk, elemente mecanice, pana la aripi de inger si figuri fantastice.

Aceste matrite din silicon sunt perfecte pentru cofetarii/ patiserii deoarece respecta normele internationale referitoare la siguranta alimentara. Nu contin PVC, BPA si nici Ftalati (Phthalate). Sunt rezistente pentru introducerea in cuptor (pana la 260 grade Celsius), cuptor cu microunde, frigider si congelator (pana la -73 grade Celsius). 

Utilizare:

Matritele de la Prima Marketing se pot folosi cu:

 • lut de hartie (paper clay)
 • lut ceramic (ceramic clay)
 • lut de modelaj (modelling clay) cu uscare la aer (varianta alba, teracota sau cele cu efecte speciale)
 • Fimo (poti introduce in cuptor si matrita! – pana la temperaturi de 260 grade Celsius)
 • rasina epoxidica de orice tip sau cea pe baza de apa
 • ipsos
 • ciocolata, fondant, aluat de fursecuri
 • silicon cald direct din pistolul de hobby
 • practic orice material ce poate fi modelat

ATENTIE! Sfatul producatorului –  NU folositi beton/ ciment. Matritele de la Prima Marketing NU se preteaza pentru aceste materiale care sunt prea dure pentru consistenta siliconului din care sunt fabricate si riscati macinarea/ ruperea matritei si a detaliilor.

Modelele obtinute cu aceste matrite din silicon sunt ideale pentru realizarea diverselor lucrari creative mixed media, dar si pentru decorarea/ redecorarea pieselor de mobilier, a peretilor, ghivecelor de flori si chiar a torturilor pentru diverse evenimente. Alege aceste matrite din silicon care iti vor oferi flexibilitate si o multitudine de idei creative.

Matrita silicon rama baroc Imaginarium Grungy Frames marca Finnabair cuprinde variate elemente de dimensiuni diferite, asa cum apar in poza de prezentare a produsului.

Recomandari:

Daca se lucreaza cu paste de modelaj, se recomanda tapetarea cu putin amidon de porumb, ulei de gatit, apa sau pudra de talc, pentru o demulare mai usoara. De asemenea, poti incerca sa introduci matrita in frigider pentru 15-30 min.

Inainte de prima utilizare (in special daca le vei folosi pentru decorare torturi) este recomandat ca aceste matrite sa fie spalate cu apa calduta si sapun. Pot exista reziduuri din procesul de fabricatie. Matritele din silicon se curata cu apa calda si sapun dupa fiecare utilizare. Daca in detaliile matritei raman urme de la materialul de modelaj folosit, puteti curata cu o periuta cu peri moi (de exemplu: periuta de dinti), prin miscari circulare.

Depozitati matrita pe orizontala, pentru a nu se deforma in timp.

Specificatii:

Dimensiune matrita: 8 inch x 5 inch – 20,32 cm x 12,7 cm x 0.8 cm

Denumire model: Imaginarium Grungy frames

Designer: Finnabair

Marca: Prima Marketing, SUA

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.