Stampile silicon Bullet journal Progres Fitness, Ciao bella

69,60 lei

  • Stampile silicon – set 23 stampile
  • Articol hobby, scrapbooking, agende personale, mixed media
  • Ideal pentru Bullet journaling

În stoc

Descriere

Stampile silicon Bullet journal Progres Fitness, set, marca Ciao bella

Foloseste stampilele din silicon in proiecte variate de hobby creativ. Sunt ideale pentru realizarea colajelor, a felicitarilor sau invitatiilor handmade, decorarea albumelor scrapbooking, a jurnalului sau agendei personale. Alege acest set de stampile speciale pentru Bullet journaling, care te vor ajuta la tinerea evidentei legate de activitatile sportive pe care le-ai desfasurat in fiecare zi ale lunii.

Stampila silicon se foloseste impreuna cu tusierele speciale, fie pe baza de apa, pigmenti sau hibride (fie tusierele de stampilare sau de embosare). Se poate monta pe un bloc acrilic sau pe o platforma de stampilare. Stampileaza imaginea si apoi stabileste codurile de culori pentru fiecare activitate. Jurnalul tau Bullet journal va arata perfect luna de luna

Dupa utilizare este recomandat ca stampila sa fie curatata fie cu o solutie speciala de curatat stampile, fie cu apa si sapun sau servetel umed pentru copii. Se recomanda a nu se curata pe statele stampilei deoarece este prevazuta cu adeziv repozitionabil, care in timp se va curata. In acest caz tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati din nou adeziv repozitionabil.

Specificatii:

Setul contine 23 stampile (vezi poza de produs), imagini diverse reprezentand diverse de activitati de fitness

Fiecare imagine are dimensiuni diferite, iar ca exemplu: talpa de adidas – 5.7 x 13.3 cm; banner Body Tracker – 9 x 3 cm

Producator: Ciao Bella

Marca: Stamping Art

Stampile silicon Bullet journal Progres Fitness – denumire model: Bujo Fitness

Fabricat in UK

Atentie! A NU se lasa la indemana copiilor mai mici de 3 ani, pericol de ingerare a elementelor de mici dimensiuni!

A se depozita plat pentru a nu se curba in timp. A se pastra intr-un loc ferit de razele soarelui pentru a nu se deforma in timp.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stampile silicon Bullet journal Progres Fitness, Ciao bella”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *