Tablou mixed media 3D - Maci in stil romantic

Curs practic atat pentru cei pasionati de mixed media, cat si pentru aceia care vor sa experimenteze diverse materiale si tehnici.

Mixed media inseamna depasirea barierelor intre diversele tipuri de arta, iar frumusetea acesteia consta in faptul ca nu exista reguli si nici limite.


In cadrul acestui curs te voi invata cum sa combini materiale si mediumuri diverse, cum ar fi: paste cu textura, vopseluri acrilice, spray-uri pe baza de apa, gel medium, art stones, micro beads, dar si elemente decorative: din carton, mucava, lemn, rasina, metal si plastic. Printre tehnicile pe care le vom aplica se numara: lucrul cu sabloane cu model si pastele speciale, modelarea florilor din carton special, folosirea spray-urilor pe baza de apa si combinarea cu vopselurile acrilice, realizarea accentelor si a efectelor. 

Atelierul de lucru este unul strict practic, ce va consta in realizarea unui tablou de 30 x 40 cm cu tematica “Maci’’, decorat cu elemente diverse si cu o cromatica vintage.

In cadrul acestui atelier te voi ghida pas cu pas in realizarea tabloului, de la aplicarea primului strat de gesso si pana la stratul final de protectie. Te voi invata cum sa incepi un tablou mixed media, de la alegerea suprafetelor de lucru, gandirea straturilor, pana la ustensilele necesare. Vom lucra cu o multitudine de materiale si mediumuri, te voi invata cum se folosesc fiecare pentru a obtine efectele dorite si nu voi uita nici cateva tips and tricks. Bonus, vei avea oportunitatea de a experimenta si alte materiale pe care le avem in oferta noastra. 

Iar la finalul celor aproximativ 6 ore (bineinteles, cu pauza de masa) vei pleca acasa cu un tablou realizat cu tehnici mixed media, gata de a fi incorporat in design-ul spatiului tau.

Cursul se adreseaza atat incepatorilor, cat si celor care vor sa invete tehnici noi pe care sa le aplice in creatiile lor. Varsta minima de participare la acest curs este de 16 ani. 

Toate materialele necesare sunt incluse in pretul cursului, voi trebuie sa veniti numai cu voie buna si multa creativitate! In plus, toti participantii vor primi si un cupon de 10% reducere pentru toate produsele din magazinul nostru (cu exceptia celor deja reduse). 


  • *Participarea la atelierele noastre se confirma doar dupa efectuarea platii integrale a cursului.
  • *In cazul in care anulati participarea cu mai mult de 3 zile inainte de data de desfasurare, vom returna integral suma platita.
  • *In cazul in care anulati participarea cu mai putin de 3 zile inainte de data de desfasurare, NU vom returna suma platita.

                               

Detalii*

Tipul cursului:  Tehnici mixed media

Nivelul cursului:  Incepator/ Intermediar

Locatia de desfasurare: Artkimia Studio, Str. Constantin Kiritescu nr 14Bis, ap. 2, Sector 2, Bucuresti

Numar maxim de participanti: 4 persoane

Durata: 5-6 ore

Predare in limba romana sau engleza

Pentru inscriere va rugam sa ne trimiteti un email la [email protected] in care sa specificati ce data este convenabila pentru dvs in vederea participarii.


Reduceri disponibile:

Grup de 4 persoane – 10% reducere