Mini tablou mixed media 3D – Ceas vintage

Curs practic atat pentru cei pasionati de mixed media, cat si pentru aceia care vor sa experimenteze cu diverse materiale si tehnici.

Mixed media inseamna depasirea barierelor intre diversele tipuri de arta, iar frumusetea acesteia consta in faptul ca nu exista reguli si nici limite.


In cadrul acestui curs te voi ghida pas cu pas in realizarea unui mini tablou de 12 x 16 cm cu tematica “Ceas vintage’’. Pare o suprafata mica, insa modelul creat incorporeaza o multitudine de tehnici si elemente decorative. Te voi invata cum sa incepi un tablou mixed media, de la alegerea suprafetelor de lucru, gandirea straturilor, pana la ustensilele necesare. Vei lucra cu pasta de structura si pasta cu textura impreuna cu sabloane cu model, gesso, gel medium, vopseluri acrilice si spray-uri pe baza de pigment si apa, praf de embosare. Elementele decorative vor fi variate, respectiv din: carton, mucava, lemn, rasina, metal si plastic, art stones, micro beads, strasuri.

Printre tehnicile pe care le vom aplica se numara: lucrul cu sabloane cu model si pastele speciale, modelarea florilor din carton special, folosirea spray-urilor pe baza de apa si combinarea cu vopselurile acrilice, embosarea elementelor decorative, realizarea accentelor si a efectelor.

Iar la finalul celor aproximativ 6 ore (cu pauza de masa, promit 🙂 ) vei pleca acasa cu un mini tablou realizat cu tehnici mixed media. Mini tabloul este prevazut cu agatatoare metalica, dar si cu un mini sevalet, astfel ca il vei putea incorpora in design-ul spatiului tau de acasa, dar si de la birou.

Cursul se adreseaza atat incepatorilor, cat si celor care vor sa invete tehnici noi pe care sa le aplice in creatiile lor. Varsta minima de participare la acest curs este de 16 ani. 

Toate materialele necesare sunt incluse in pretul cursului, voi trebuie sa veniti numai cu voie buna si multa creativitate!


  • *Participarea la atelierele noastre se confirma doar dupa efectuarea platii integrale a cursului.
  • *In cazul in care anulati participarea cu mai mult de 3 zile inainte de data de desfasurare, vom returna integral suma platita.
  • *In cazul in care anulati participarea cu mai putin de 3 zile inainte de data de desfasurare, NU vom returna suma platita.

                           

Detalii*

350 lei

Tipul cursului:  Tehnici mixed media
Nivelul cursului:  Incepator/ Intermediar
Locatia de desfasurare: Artkimia Studio, Str. Constantin Kiritescu nr 14Bis, ap. 2, Sector 2, Bucuresti
Numar maxim de participanti: 4 persoane
Durata: 5-6 ore
Predare in limba romana sau engleza

 

 


    Reduceri disponibile:

    Grup de 4 persoane 10%